Γιατί η Selena Gomez έκανε unfollow 270 άτομα στο Instagram;

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τρίτη 09 Ιανουαρίου 2018

Τρίτη 09 Ιανουαρίου 2018

Γιατί η Selena Gomez έκανε unfollow 270 άτομα στο Instagram;

Η Selena Gomez, το πιο δημοφιλές άτομο στην ιστορία του Instagram, έκανε unfollow πάνω από 270 λογαριασμούς στην πλατφόρμα, συμπεριλαμβανομένων αυτών της Demi Lovato και της Gigi Hadid (και της προσωπικής της βοηθού). Επίσης, άλλαξε τη φωτογραφία της με μία της μαμάς της, Mandy, παρ' όλα αυτά θα μπορούσε κανείς να σκεφτεί πως είναι η Selena, αφού μοιάζουν πολύ.

Έναν μήνα πριν, η Selena έκανε το Instagram της ιδιωτικό, μετά από μία αμφιλεγόμενη συνέντευξή της στο Billboard, παρ' όλα αυτά φάνηκε να συνειδητοποιεί πως αυτό δεν είχε κανένα νόημα, αφού είχε ήδη εκατομμύρια followers που μπορούσαν να δουν τι κάνει, γιατί το έκανε πάλι δημόσιο λίγο αργότερα. 

Τώρα, όμως, φαίνεται πως προσπαθεί να κάνει τη ζωή της πιο εύκολη στην πλατφόρμα, ακολουθώντας μόνο 37 λογαριασμούς. Ποιοι τα κατάφεραν; 12 fan pages της Selena Gomez, η UNICEF και UNICEF USA,η  Taylor Swift, η Amy Schumer, η Francia Raisa, η Jessica Alba, ο makeup artist και φωτογράφος Jake Bailey, ο σχεδιαστής του οίκου Louis Vuitton, Nicolas Ghesquière, η Kate Young, η Julia Michaels, το μοντέλο Connar Franklin, την Coach και τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Coach, Stuart Vevers, (είναι το πρόσωπο του brand άλλωστε), την τραγουδίστρια Brooke Fraser, τον λογαριασμό του Revival tour, το περιοδικό Time, το Apple Music, την Puma, το Instagram, τη Louis Vuitton, την ταινία της κινουμένω σχεδίων Hotel Transylvania, το We Movement, την Interscope Records, τον Justin Tranter και την Pantene Pro-V (της οποίας είναι εκπρόσωπος).

Gallery: Δείτε ακόμη το χρονικό της σχέσης της Selena Gomez με τον Justin Bieber

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss