Ο πατέρας της Meghan Markle σπάει τη σιωπή του σχετικά με τον γάμο της κόρης του

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τρίτη 09 Ιανουαρίου 2018

Τρίτη 09 Ιανουαρίου 2018

Ο πατέρας της Meghan Markle σπάει τη σιωπή του σχετικά με τον γάμο της κόρης του

Κατά τη διάρκεια των εβδομάδων που ακολούθησαν από τότε που η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry ανακοίνωσαν τους αρραβώνες τους, το χαρούμενο ζεύγος έλαβε μερικές υπέροχες αντιδράσεις για τον επερχόμενο γάμο τους, συμπεριλαμβανομένων αυτών του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, αλλά και της βασίλισσας. Ωστόσο, μία από τις πιο συγκινητικές δηλώσεις ήταν η κοινή των γονιών της Markle, Thomas Markle και Doria Ragland, που εκδόθηκε μέσω του Clarence House. "Το να βλέπουμε την ένωσή της με τον Harry, που μοιάζεται τις ίδιες αρετές, είναι μία πηγή ευτυχίας για εμάς ως γονείς", έγραφε η δήλωση. "Τους ευχόμαστε μία ζωή γεμάτη από χαρές και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για το μέλλον τους μαζί".

Τη Δευτέρα, βέβαια, ο Thomas Markle μοιράστηκε τις δικές του προσωπικές σκέψεις για τον γάμο της κόρης του με τον πρίγκιπα Harry. Σύμφωνα με τη The Sun, που απέκτησε ένα video του συμβάντος, ο Markle μίλησε πολύ ειλικρινά όταν ένας περαστικός των ρήτησε για τον γάμο. "Πιστεύω πως είναι υπέροχο," είπε. "Είμαι ενθουσιασμένος. Πιστεύω πως είναι πολύ καλό ζευγάρι, είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνους, τη Meghan και τον Harry. Αγαπώ πολύ την κόρη μου -ο Harry είναι gentleman."

Την προηγούμενη εβδομάδα κυκλοφόρησαν φήμες πως η Meghan Markle δεν θέλει να την πάει ο πατέρας της στην εκκλησία, αλλά η μητέρα της. Η ίδια δεν έχει επιβεβαιώσει τίποτα ακόμα για τις 19 Μαίου, αλλά όπως και να 'χει, θα είναι υπέροχο.

 

Gallery: Δείτε ακόμη πώς πετυχαίνει η Meghan Markle το φυσικό της make up look

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss