Πώς αποκάλεσε τη Mariah Carey η Meryl Streep όταν της έκλεψε τη θέση στα Golden Globes;

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Πώς αποκάλεσε τη Mariah Carey η Meryl Streep όταν της έκλεψε τη θέση στα Golden Globes;

Τη βραδιά των Χρυσών Σφαιρών 2018 την έχουμε αναλύσει διεξοδικά από την Κυριακή, κάθε μέρα όμως έρχεται και κάτι καινούργιο στην επιφάνεια. Από την αντίδραση του Hugh Jackman όταν κέρδισε το βραβείο ο James Franco, μέχρι τον λόγο που έβγαλε η Oprah και χάρισε δύναμη και συγκίνηση σε όλες τις γυναίκες, κάθε μέρα μαθαίνουμε και κάτι άλλο.

Golden Globes 2018: Οι λαμπερές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
20 photos

Όπως για παράδειγμα αυτό που αποκάλυψε η Meryl Streep σχετικά με την Mariah Carey, η οποία κατά λάθος έκατσε στη θέση της. Η Mariah εκείνο το βράδυ ήταν υποψήφια στην κατηγορία Best Original Song και μάλιστα εντυπωσίασε πολύ κόσμο με την κομψή της εμφάνιση. Μέσω Twitter, η ίδια αποκάλυψε ότι έκατσε στην πρώτη θέση που βρήκε εύκαιρη και, πιο συγκεκριμένα, δίπλα στον Steven Spielberg. Μόνο που ήταν η θέση της Streep.

 

"Αγαπητή Meryl, σε παρακαλώ συγχώρεσέ με!!!". Αυτό ήταν το tweet της διάσημης τραγουδίστριας, με την απάντηση της Streep να μην αργεί. "Μπορείς να πάρεις τη θέση μου όποτε θέλεις!" της έγραψε, σε συνέντευξη που έδωσε όμως στον Jimmy Kimmel είχε άλλη άποψη.

 

"Η σκύλα μου έκλεψε τη θέση!" είπε αστειευόμενη. "Έφτασα και την είδα εκεί, δίπλα στον Spielberg. Μου είπε ότι την έβαλαν να κάτσει εκεί επειδή έσβηναν τα φώτα και μετρούσαν αντίστροφα για την έναρξη. Της είπα δεν πειράζει, θα κάτσω στα πόδια σου, φαίνεται άνετα".
Κάτι σαν μουσικές καρέκλες πρέπει να είναι τα Golden Globes, δηλαδή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss