Γιατί η Meghan Markle πουλάει περισσότερο από την Kate Middleton;

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Γιατί η Meghan Markle πουλάει περισσότερο από την Kate Middleton;

Κάτι ανάλογο είχε γίνει και με την Kate Middleton, όταν είχε ανακοινωθεί ότι θα γίνει και επίσημα βασιλικό μέλος. Τώρα ωστόσο είναι η σειρά της Meghan Markle, η 36χρονη αμερικανίδα ηθοποιός, η οποία έχει γίνει αντικείμενο γοητείας από τους οπαδούς της Βρετανίας και των ΗΠΑ.

Ό.τι κι αν φορέσει ή κάνει η Meghan Markle και βγει στη δημοσιότητα γίνεται ειδωλολατρία - και αυτό μεταφράζεται σε εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια για τη βρετανική οικονομία.

Η Brand Finance εκτιμά ότι το εισόδημα της Markle στην βασιλική οικογένεια θα μπορούσε να φτάσει στα $ 677 εκατομμύρια (£ 500 εκατομμύρια) φέτος, ανέφερε το Forbes, αλλά αυτό είναι μόνο η αρχή. Αν ο γάμος της Middleton και του Prince William ήταν top θέμα για το 2011, η εμμονή του κοινού με τη Markle θα είναι ακόμα μεγαλύτερη με την πάροδο του χρόνου - ειδικά αν αργότερα αποκτήσει και παιδί.

Η Markle ακολουθεί τα βήματα της Middleton, της οποία το status αξίζει περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια ετησίως στη βρετανική βιομηχανία μόδας.

Αλλά με τις βάσεις της Markle στις Ηνωμένες Πολιτείες, στον Καναδά και τώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο - και ένα στιλ που είναι πιο μοντέρνο και λιγότερο παραδοσιακό από της Middleton - είναι πιθανό το πρόσφατα κίνημα "Meghan effect" να κυριαρχήσει πιο γρήγορα από το "Kate effect".

Δείτε ακόμη στην gallery που ακολουθεί το natural makeup look που επιλέγει η Meghan Markle:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss