Η Brigitte Bardot χαρακτηρίζει «υποκρίτριες» όσες καταγγέλουν σεξουαλική παρενόχληση

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Η Brigitte Bardot χαρακτηρίζει «υποκρίτριες» όσες καταγγέλουν σεξουαλική παρενόχληση

Μετά τις δηλώσεις της Catherine Deneueve ενάντια στο κίνημα #MeToo, για τις οποίες αργότερα ζήτησε συγγνώμη, άλλη μία γυναίκα-μύθος του Γαλλικού κινηματογράφου φαίνεται να έχει την ίδια άποψη.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην Paris Match, η 83χρονη πλέον Brigitte Bardot δήλωσε πως θεωρεί τις γυναίκες που καταγγέλουν σεξουαλική παρενόχληση «υποκρίτριες, γελοίες και αδιάφορες».

«Πολλές γυναίκες ηθοποιοί έχουν φλερτάρει με παραγωγούς για να πάρουν έναν ρόλο. Και μετά όταν διηγούνται την ιστορία, υποστηρίζουν ότι παρενοχλήθηκαν… κάτι που αντί αν τις ωφελεί τελικά, μάλλον τις βλάπτει».

Η ίδια, αν και υπήρξε το απόλυτο γυναικείο σύμβολο της μεγάλης οθόνης, υποστηρίζει ότι δεν έχει δεχτεί ποτέ κάποιου είδους σεξουαλική παρενόχληση. «Το θεωρούσα ωραίο όταν μου έλεγαν ότι είμαι όμορφη ή ότι έχω ωραία οπίσθια. Αυτού του είδους τα κοπλιμέντα είναι ωραία».

Η Bardot παραιτήθηκε από την υποκριτική το 1973, μετά από 20 χρόνια καριέρας, είχε προλάβει όμως να γοητεύσει τους πάντες μέσα από τους ρόλους της σε ταινίες όπως η εμβληματική «Και ο Θεός έπλασε τη Γυναίκα».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss