Η Melania Trump δεν θα είναι καθόλου χαρούμενη μετά τον λόγο της Kristen Bell στα SAG Awards 2018

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2018

Η Melania Trump δεν θα είναι καθόλου χαρούμενη μετά τον λόγο της Kristen Bell στα SAG Awards 2018

Η Kristen Bell "άνοιξε" τα βραβεία Screen Actors Guild 2018 το βράδυ της Κυριακής, με αρκετά εντυπωσιακό τρόπο και πολύ χιούμορ. Μάλιστα, χρησιμοποίησε τον πρώτο λόγο της βραδιάς για να αστειευτεί για την Melania Trump και να πετάξει ένα πολύ συγκεκριμένο υπονοούμενο για την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ.

Η Bell είναι η πρώτη παρουσιάστρια των SAG Awards (κανείς δεν παρουσίαζε την τελετή μέχρι φέτος), κάτι που την έκανε κυριολεκτικά την "πρώτη κυρία" της τελετής. Η Bell χρησιμοποίησε το γεγονός για να δηλώσει ποια θα ήταν η πρώτη της "πρωτοβουλία" ως πρώτη κυρία, χωρίς να χάσει την ευκαιρία να αστειευτεί για την πραγματική πρώτη κυρία, Melania Trump.

"H πρώτη πρωτοβουλία μου ως πρώτη κυρία θα είναι το διαδiκτυακό bullying, γιατί δεν έχω δει ιδιαίτερη πρόοδο σε αυτό το πρόβλημα ακόμα," είπε. Αυτό φυσικά αναφέρεται στην "σταυροφορία κατά του bullying" της Melania, κάτι που έχει χαρακτηριστεί αρνητικά από πολλούς, αφού ο ίδιος ο Donald Trump χρησιμοποιεί το Twitter ως εργαλείο για να παρενοχλήσει δημοσιογράφους και όσους είναι αντίθετοι από εκείνον. 

Η Bell, βέβαια, δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτό, αφού πήρε τον χρόνο να μιλήσει και για τις σημαντικές αλλαγές που βιώνει το Hollywood και τη σημασία του να ακούγονται ολωνών οι ιστορίες, ειδικά τώρα.

Χιούμορ και ειλικρίνεια σε έναν λόγο -μήπως να υπάρχουν περισσότερες γυναίκες παρουσιάστριες βραβείων από 'δω και πέρα;

Δείτε το στιγμιότυπο παρακάτω.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις καλύτερες εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί των SAG Awards 2018

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss