Σταματήστε ο,τι κάνετε: O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ζητάνε βοηθό

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2018

Σταματήστε ο,τι κάνετε: O πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ζητάνε βοηθό

Αν είστε fan του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, μπορείτε να έχετε μεγαλύτερη αλληλεπόδραση μαζί τους -κάτι παραπάνω από το να κοιτάτε τις φωτογραφίες τους ή να κάνετε stalking στο Twitter. Σύμφωνα με το LinkedIn, η βασιλική οικογένεια ψάχνει βοηθό επικοινωνιών και μπορείτε να κάνετε αίτηση άμεσα.

Οποιοσδήποτε επιλεχθεί για τη θέση, θα δουλέψει για τη βασιλική οικογένεια για έναν χρόνο. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου, ο/η βοηθός θα πρέπει να γράφει δελτία τύπου, να διαχειρίζεται τους λογαριασμούς στα social media και να παρέχει υποστήριξη στις υποχρεώσεις του Παλατιού. Αν έχετε εμπειρία στο να παράγετε περιεχόμενο και θέλετε μία πρόκληση, μπορείτε να είστε ιδανική γι' αυτή τη θέση.

Σύμφωνα με την περιγραφή, η θέση θα βρίσκεται στο παλάτι του Buckingham, αλλά ο/η βοηθός επικοινωνιών θα ταξιδεύει στην Αγγλία και στο εξωτερικό για να προσφέρει υποστήριξη στην επικοινωνία σε σημαντικές βασιλικές υποχρεώσεις. Τα οφέλη της θέσης περιλαμβάνουν 33 μέρες άδεια, επαγγελματική εξέλιξη και συνταξιοδοτικό σύστημα εισφορών για τον εργοδότη.

 

Σε περίπτωση, λοιπόν, που θέλετε να βρεθείτε πλάι-πλάι με την Meghan Markle αυτή είναι η ευκαιρία σας!

 

Gallery: Δείτε ακόμη την τελευταία εμφάνιση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle στο Cardiff

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss