Χθες ήταν η επέτειος γάμου της Melania και του Donald Trump και κανείς τους δεν ανέφερε το παραμικρό

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018

Χθες ήταν η επέτειος γάμου της Melania και του Donald Trump και κανείς τους δεν ανέφερε το παραμικρό

Σε μία εποχή που όλοι εκφράζονται μέσω των social media, έχει γίνει ενός είδους ψηφιακή παράδοση για τα δημόσια πρόσωπα να γράφουν για τους αγαπημένους τους στους fans τους. Ωστόσο, ο Donald Trump αποφάσισε να μην ακολουθήσει τη συγκεκριμένη "παράδοση" και πέρασε μία αρκετά ήρεμη ημέρα στο Twitter γράφοντας μόνο για την "Παρεμπόδιση των Δημοκρατικών!" αντί για την 13η επέτειό του με την Melania Trump. Συγχρόνως, ούτε η Πρώτη Κυρία μοιράστηκε κάποιο μήνυμα δημόσια με αφορμή την περίσταση, είτε στο Twitter, είτε στο Instagram. Αντιθέτως, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Barack Obama, αντάλλασε μηνύματα αγάπης με την πρώην πρώτη κυρία, προς τιμήν των 45ων γενεθλίων της, γράφοντας στο Instagram: "Δεν είσαι μόνο η γυναίκα μου και η μητέρα των παιδιών μου, είστε η καλύτερή μου φίλη. Αγαπώ τη δύναμή σου, τη χάρη και την αποφασιστικότητά σου. Και σ'αγαπώ περισσότερο κάθε μέρα. Χαρούμενα Γενέθλια @michelleobama".

Είναι κάτι το αξιοσημείωτο αν πάρουμε υπόψην μας το πόσο ο Trump γράφει για οτιδήποτε στο Twitter με την κάθε ευκαιρία. Είναι επίσης περίεργο πως η σιωπή του ζευγαριού στην επέτειό τους συμπίπτει με τα νέα για την εξωσυζυγική σχέση του με την πορνοστάρ, Stormy Daniels, η οποία σύμφωνα με δημοσιεύματα, έλαβε το ποσό των 130.000 δολαρίων από τον Trump λίγο πριν τις εκλογές του 2016, όπως αναφέρει το Wall Street Journal. Σύμφωνα με μία συνέντευξη στο InTouch το 2011, που δεν δημοσιεύθηκε ποτέ, η Daniels μίλησε για την σχέση της με τον νυν πρόεδρο των ΗΠΑ όσο περνούσε ένα τεστ στον πολύγραφο και με τον φίλο της, Randy Spears και πρώην σύζυγό της Mike Moz, να την επιβεβαιώνουν.

Ενώ η Melania και ο Trump δεν έγραψαν τίποτα στα social media για την επέτειό τους, το ζευγάρι σύμφωνα με τη Washington Post, δεν βγήκε καν να γιορτάσει. Αλλά, έτσι κι αλλιώς, οι Trumps δεν βγαίνουν συχνά για φαγητό στη Washington, όπως αναφέρει η TWP.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss