Τι θα συμβολίζει το λευκό τριαντάφυλλο στα φετινά βραβεία Grammy;

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

Τι θα συμβολίζει το λευκό τριαντάφυλλο στα φετινά βραβεία Grammy;

Στον απόηχο του κινήματος #MeToo, οι επαγγελματίες της μουσικής βιομηχανίας θα τιμήσουν το κίνημα Time's Up στα βραβεία Grammy 2018 την Κυριακή το βράδυ, με ένα λευκό τριαντάφυλλο.

Σύμφωνα με το Billboard, οι διευθύντρια του Roc Nation, Meg Harkins και η Karen Rait που εργάζεται στις Interscope/Geffen/A&M Record, αποφάσισαν να οργανώσουν έναν τρόπο για τους παρευρισκόμενους της "Μεγαλύτερης Βραδιάς της Μουσικής" να δείξουν αλληλεγγύη κατά της σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στον χώρο εργασίας, μετά από μία θάλασσα από μαύρα φορέματα στις Χρυσές Σφαίρες νωρίτερα αυτόν τον μήνα. 

Μέχρι τώρα, οι Halsey, Rapsody, Kelly Clarkson, Cyndi Lauper, Dua Lipa, Rita Ora και Tom Morella πρόκειται να φορέσουν λευκό τριαντάφυλλο στο κόκκινο χαλί. "Οι μουσικοί καλλιτέχνες έχουν μεγάλο αντίκτυπο," είπε η Rait στο Billboard, "οπότε είναι απόλυτα ταιριαστό η μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής να δείξει υποστήριξη στην ισότητα και την ασφάλεια στον χώρο εργασίας και το ότι οι άνθρωποι χρειάζεται να γνωρίζουν για τους συναδέλφους τους."

 

Gallery: Δείτε ακόμη την εκθαμβωτική εμφάνιση της Beyonce στα Grammys του 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss