Νεκρός βρέθηκε ο αδερφός της Kim Cattrall

Τίνα ΣβίγκουΤΙΝΑ ΣΒΙΓΚΟΥ Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου 2018

Δευτέρα 05 Φεβρουαρίου 2018

Νεκρός βρέθηκε ο αδερφός της Kim Cattrall

«Με μεγάλη λύπη μας εγώ και η οικογένειά μου ανακοινώνουμε τον απρόσμενο θάνατο του αδελφού και γιου μας, Chris Cattrall» έγραψε η ηθοποιός Kim Cattrall στο Instagram, λίγες ώρες μετά την έκκληση που είχε κάνει στο ίδιο μέσω κοινωνικής δικτύωσης, ζητώντας βοήθεια για τον εντοπισμό του αδερφού της.

 

 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

Η 61χρονη ηθοποιός, γνωστή για το ρόλο της ως Samantha, στο «Sex and the City», έκανε ανάρτηση την Κυριακή στοα social media και ζητούσε βοήθεια για τον εντοπισμό του αδερφού της, ο οποίος αγνοείτο εδώ και ημέρες στον Καναδά.

 

A post shared by Kim Cattrall (@kimcattrall) on

Ο 55χρονος αδελφός της, Chris έμενε στο Lacombe στο δυτικό Καναδά και η οικογένεια είχε χάσει τα ίχνη του από την περασμένη Τρίτη.
Πληροφορίες ανέφεραν ότι τα προσωπικά του αντικείμενα, κινητό, πορτοφόλι και κλειδιά ήταν στο τραπέζι το σπιτιού του, ενώ η πόρτα ήταν ανοιχτή.

Το γεγονός ότι ο ίδιος δεν είχε φύγει ποτέ από το σπίτι του, χωρίς τα προσωπικά του αντικείμενα προκαλούσε ανησυχίες στην οικογένεια.

 "Αυτό δεν είναι κάτι που συνηθίζει ο Chris. Ποτέ δε θα έφευγε από το σπίτι το, χωρίς αυτά τα αντικείμενα, ούτε χωρίς τα 7 αγαπημένα του σκυλιά", είχε πει η Kim Cattrall πριν λίγες ημέρες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

More for you

 
 

Don't Miss