Πώς ο Leonardo Di Caprio και η Kate Winslet έσωσαν τη ζωή μίας γυναίκας

Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου 2018

Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου 2018

Πώς ο Leonardo Di Caprio και η Kate Winslet έσωσαν τη ζωή μίας γυναίκας

Το περασμένο φθινόπωρο, ο Leonardo DiCaprio και η Kate Winslet ανακοίνωσαν ότι θα διοργανώσουν δείπνα στο St.Tropez σαν Jack και Rose, το αγαπημένο μας κινηματογραφικό ζευγάρι, για φιλανθρωπικό σκοπό. Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν ήταν αρκετά για να σώσουν τη ζωή της Gemma Nuttal, μιας 28χρονης που διαγνώστηκε με καρκίνο στις ωοθήκες στην αρχή της εγκυμοσύνης της. Όταν γεννήθηκε η κόρη της, οι γιατροί της έδιναν μόλις έξι μήνες ζωής.

Έπειτα από μήνες ακτινοβολιών και χημειοθεραπείας, και αφού βρέθηκαν νέοι όγκοι στον εγκέφαλό της, ξεκίνησε ανοσοθεραπεία σε μια κλινική της Γερμανίας. Χωρίς να μπορεί να αντεπεξέλθει οικονομικά, καθώς η κάθε θεραπεία από τις έξι που απαιτούνταν κόστιζε 98.000 δολλάρια, αναζήτησε βοήθεια στο GoFundMe, μια ιστοσελίδα στην οποία ο καθένας μπορεί να ζητήσει οικονομική βοήθεια –εάν βρίσκεται σε ανάγκη.

Έχοντας χάσει τη μητέρα της από την ίδια μορφή καρκίνου ένιωσε πως έπρεπε να βοηθήσει. Μέσα σε λίγους μήνες, η διάσημη ηθοποιός βοήθησε τη Gemma να συγκεντρώσει ένα μεγάλο ποσό το οποίο, όμως, δεν επαρκούσε. Έτσι σκέφτηκε ότι χρειαζόταν βοήθεια και δεν υπήρχε κάποιος πιο κατάλληλος από το φίλο της, Leonardo DiCaprio. Η ιδέα των δείπνων ήταν δική του, και μαζι κατάφεραν να συγκεντρώσουν 1.35 εκατομμύρια δολλάρια τα οποία μοιράστηκαν εξίσου στη σελίδα της 28χρονης και το φιλανθρωπικό ίδρυμα που ο ίδιος διατηρεί. Τα χρήματα αυτά είναι αρκετά για να βοηθήσουν περισσότερους καρκινοπαθείς στο μέλλον.

«Τώρα μπορώ να ιδρύσω ένα νέο οργανισμό, ο οποίος θα λειτουργήσει με τη βοήθεια της Gemma  και θα παρέχει βοήθεια αποκλειστικά σε όσους βρίσκονται στην ίδια θέση με εκείνη», δηλώνει η Winslet. Με τέτοιου είδους δράσεις, οι δυο σταρ δείχνουν ότι είναι πολλά παραπάνω από καλοί ηθοποιοί και δικαίως είναι από τους αγαπημένους μας.

 

Gallery: Δείτε επίσης ένα makeup look της Kate Winslet που μας εντυπωσίασε

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss