Το ένα πράγμα που κάνει πάντα η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ όταν μπαίνει σε ένα δωμάτιο

The JennettesTHE JENNETTES Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου 2018

Τετάρτη 07 Φεβρουαρίου 2018

Το ένα πράγμα που κάνει πάντα η βασίλισσα Ελισάβετ Β’ όταν μπαίνει σε ένα δωμάτιο

Μετά από 66 χρόνια σε αυτή τη δουλειά, η βασίλισσα Ελισάβετ Β' είναι πλέον επαγγελματίας μονάρχης και επικεφαλής του κράτους -αλλά δεν ήταν πάντα τόσο άνετη με τον ρόλο της στη βασιλική οικογένεια. Σε ένα νέο ντοκιμαντέρ που θα κυκλοφορήσει στη Βρετανία σήμερα, η Λαίδη Penn, που υπηρέτησε ως κυρία επί των τιμών της μητέρας της βασίλισσας Ελισάβετ, αναφέρει πως η βασίλισσα ήταν πολύ ντροπαλή όταν ήταν νέα, και αποκαλύπτει την συμβουλή που έδωσε η μητέρα βασίλισσα στην τότε πριγκίπισσα για να την ενθαρρύνει.

"Η Μητέρα Βασίλισσα είπε στη βασίλισσα Ελισάβετ όταν ήταν μικρή να είναι γενναία," είπε η Penn. "Νομίζω πως η βασίλισσα πιθανόν όταν ήταν νέα ένιωθε πως το να μπαίνει σε ένα δωμάτιο γεμάτο ανθρώπους ήταν ιδιαίτερα αποθαρρυντικό. Έτσι της είπε, "Αυτό που θέλεις να κάνεις, όταν μπαίνεις σε ένα δωμάτιο, είναι να περπατάς από τη μέση της πόρτας.' Και δεν νομίζω πως με αυτό εννοούσε, να μην μπαίνεις μέσα απολογητικά. Μπαίνεις μέσα σαν να λές 'Έχω τον έλεγχο'. Πιστεύω ήταν πολύ καλή συμβουλή".

Η σημερινή μέρα σηματοδοτεί την 66ή επέτειο από την ημέρα που η βασίλισσα Ελισάβετ Β' ανέβηκε στον θρόνο της Αγγλίας και 66 χρόνια από τον θάνατο του πατέρα της. 

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Kate Middleton έκανε μία εμφάνιση στη Σουηδία ίδια η πριγκίπισσα Diana

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss