Το ψέμα που είπε ο Donald Trump για το δαχτυλίδι αρραβώνων της Melania

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου 2018

Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου 2018

Το ψέμα που είπε ο Donald Trump για το δαχτυλίδι αρραβώνων της Melania

Να κάτι που δεν μας σοκάρει καθόλου: O Donald Trump υπερέβαλε ξανά για το πόσο ισχυρό είναι το brand της οικογένειας Trump. Αυτή τη φορά, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, είπε ψέμματα για μία έκπτωση που ισχυρίζεται πως είχε για το δαχτυλίδι αρραβώνων της Melania. Η εταιρεία Graff Diamonds, που πούλησαν το διαμαντένιο δαχτυλίδι 15 καρατίων στον Trump, δήλωσαν στο Forbes την Πέμπτη πως ο πρόεδρος πλήρωσε ολόκληρο το ποσό για το κόσμημα, παρά το ό,τι είχε πει σε μία συνέντευξη με τους New York Times το 2005.

Ο Trump είχε περηφανευτεί για μία υποτιθέμενη έκπτωση 1 εκατομμυρίου δολαρίων που είχε πάρει για το δαχτυλίδι της Melania, το οποίο είχε τιμή 1,5 εκ., γιατί "μόνο ένας ανόητος θα έλεγε 'Όχι, ευχαριστώ, θέλω να πληρώσω ακόμα ένα εκατομμύριο για ένα δαχτυλίδι." Ο Trump είχε πει επίσης στο "At Celebrity Nuptials to Die for, Vendors Give Themselves Away," πως μπόρεσε να πάρει αυτή τη τόσο καλή τιμή επειδή το όνομα Trump κουβαλάει πολύ κύρος. "Κυριολεκτικά, οτιδήποτε μπορείτε να φανταστείτε από τις φωτογραφίες στα λουλούδια στο φαγητό στα jets στο αεροδρόμιο στα διαμάντια," ανέφερε ο Trump. "Και για κάθε αντικείμενο, υπάρχουν πέντε άνθρωποι που θέλουν να το κάνουν. Σε κάθε περίπτωση δεν θέλουν τίποτα, αλλά θέλουν αναγνώριση".

Το δαχτυλίδι αρραβώνων της Melania Trump. Πηγή: www.visualhellas.gr

Ωστόσο, σχεδόν 13 χρόνια από εκείνη τη συνέντευξη, ο δισεκατομμυριούχος επικεφαλής της Graff Diamonds, Laurence Graff, δήλωσε στο Forbes πως η Λονδρέζικη εταιρεία "δεν κάνει χάρες". "Δεν πουλάμε αντικείμενα για την αξία της δημοσιότητας," είπε ο CEO της Graff, Nicholas Paine. Μία τρίτη ανώνυμη πηγή επιβεβαίωσε πως ο Trump "πλήρωσε [το δαχτυλίδι] όλο το ποσό και πλήρωσε άμεσα". 

Η Graff Diamonds πούλησε στον Trump και ένα άλλο δαχτυλίδι, 25 καρατίων, για τη 10η επέτειο του ζευγαριού, που κόστισε 3 εκατομμύρια δολάρια. Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, πλήρωσε ολόκληρο το ποσό και για εκείνο το δαχτυλίδι, σύμφωνα με το Forbes.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss