Αυτοκτόνησε η manager της Rose McGowan μετά το σκάνδαλο με τον Harvey Weinstein

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου 2018

Παρασκευή 09 Φεβρουαρίου 2018

Αυτοκτόνησε η manager της Rose McGowan μετά το σκάνδαλο με τον Harvey Weinstein

H Jill Messick, η πρώην manager της Rose McGowan, αυτοκτόνησε στο Λος Άντζελες την Τετάρτη, σε ηλικία 50 ετών. Η Messick είχε διαγνωστεί με διπολική διαταραχή και πάλευε με την κατάθλιψη τα χρόνια πριν τον θάνατό της, όπως ανέφερε η οικογένειά της στο The Hollywood Reporter. Σε μία συναισθηματική δήλωση, η οικογένεια της Messick άσκησαν κριτική στη McGowan και τον Harvey Weinstein για το ότι ενέπλεξαν τη Messick στη διαμάχη σχετικά με τις κατηγορίες της McGowan πως ο Weinstein την κακοποίησε σεξουαλικά το 1997.

Η οικογένεια της Messick είπε πως ένιωσε συντετριμμένη όταν ο δικηγόρους του Weinstein δημοσίευσε ένα email που η Messick υπερασπιζόταν τον Weinstein. "Η Jill έπεσε θύμα της νέας μας κουλτούρας απεριόριστης ανταλλαγής πληροφοριών και από μία θέληση να αποδεχθεί μία δήλωση ως γεγονός," έγραφε η αναφορά στο THR. "Η ταχύτητα της διάδοσης των πληροφοριών φέρει αναλήθειες για τη Jill ως άτομο, τις οποίες δεν ήταν σε θέση και δεν θέλησε να αντιμετωπίσει. Έγινε παράπλευρη απώλεια σε μία ήδη τρομακτική ιστορία".

Η οικογένεια της Messick ισχυρίζεται πως η McGowan έκανε "ανακριβείς κατηγορίες και υπαινιγμούς"για εκείνη, αλλά η Messick διάλεξε να μην μιλήσει ανοιχτά έτσι ώστε να μην τραβήξει την προσοχή από τα θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης. "Διάλεξε να μην συμβάλει στη φρενίτιδα, επιτρέποντας στο όνομα και τη φήμη της να αμαυρωθεί παρ' ότι δεν είχε κάνει τίποτα κακό," έγραφε η δήλωση. "Δεν διάλεξε ποτέ να είναι δημόσιο πρόσωπο -της είχαν πάρει αυτή την επιλογή".

Η οικογένεια ισχυρίζεται πως η McGowan είπε τι συνέβη στη Messick μετά τη συνάντηση με τον Weinstein στο Sundance Film Festival το 1997 -σε μία συνάντηση στη οποία η McGowan ισχυρίζεται πως ο Weinstein την κακοποίησε σεξουαλικά- και η manager δήλωσε αμέσως το περιστατικό στα αφεντικά της.

Όταν η McGowan είχε μιλήσει ανοιχτά για το περιστατικό με τον Weinstein στους New York Times, είχε πει πως ενημέρωσε τη Messick την επόμενη μέσα και πως "την κράτησε στην αγκαλιά της". Ωστόσο, αργότερα η ηθοποιός δεν έλαβε ιδιαίτερη υποστήριξη από τους managers της που την παρέπεμψαν σε έναν δικηγόρο. Ο εκπρόσωπος του Weinstein αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Στις 30 Ιανουαρίου, οι δικηγόροι του Weinstein δημοσίευσαν ένα email στο οποίο η Messick λέει πως η McGowan της είπε πως μπήκε στη πισίνα με τον Weinstein "συναινετικά" αλλά "το μετάνιωσε". Η οικογένειά της λέει πως το έγγραφο κυκλοφόρησε χωρίς τη συναίνεση της Messick. "Σε αυτό το email, η Jill είπε την αλήθεια βασισμένη σε αυτό που θυμόταν να της λέει η Rose για το περιστατικό στο Sundance. Με αφορμή τις συνεχόμενες κατηγορίες της Rose, ο Harvey αποφάσισε μόνος του να δημοσιεύσει το email χωρίς τη συναίνεσή της," συνεχίζει η δήλωση.

"Η απελπισμένη προσπάθεια του Harvey να δικαιολογήσει τον εαυτό του, ήταν συντριπτική για εκείνη. Έσπασε την Jill".

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss