Η Dakota Johnson μιλάει για τις τολμηρές σκηνές πίσω από το Fifty Shades Freed

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Τρίτη 13 Φεβρουαρίου 2018

Η Dakota Johnson μιλάει για τις τολμηρές σκηνές πίσω από το Fifty Shades Freed

H Dakota Johnson ολοκλήρωσε τον κύκλο της ως Anastasia Steele. Στο Fifty Shades Freed, την τελευταία ταινία της τριλογίας Fifty Shades of Grey, παντρεύτηκε τον Christian, έμεινε έγκυος, γλίτωσε από έναν ψυχοπαθή -αλλά κυρίως σταμάτησε να χρησιμοποιεί το κόκκινο δωμάτιο.

Παρόλα αυτά, σε συνέντευξή της αποκαλύπτει τις δυσκολίες στα γυρίσματα των ερωτικών σκηνών και μας αποδεικνύει ότι τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται:

Υπάρχει συγκεκριμένο πρόγραμμα για τέτοιου είδους σκηνές

 

 

«Αν μπορούσαμε να γυρίσουμε όλες τις ερωτικές σκηνές σε μία μέρα, θα μπαίναμε στο βιβλίο Guiness», λέει η ηθοποιός. Όλα εξαρτώνται από το φωτισμό και τις τοποθεσίες, ενώ πολλές λήψεις πραγματοποιήθηκαν σε έξτρα ώρες γυρισμάτων.

 

Ήταν πολύ δύσκολο να δεθεί με χειροπέδες στη γνωστή σκηνή από το κόκκινο δωμάτιο

 

 

Το δυσκολότερο κομμάτι είναι να καταλάβουμε ακριβώς πώς πρέπει να γίνει η σκηνή. Με δικά της λόγια «Όταν κάτι είναι τόσο δύσκολο, πρέπει να το προετοιμάσουμε και να γυρίσουμε μερικά πλάνα από πριν, για να μην αναγκαστούμε να το δουλέψουμε την ώρα των γυρισμάτων που είμαστε πιο ευάλωτοι».

 

Είναι όλο πολύ αμήχανο

 

 

«Όχι, δεν είναι εύκολο. Δεν είναι διασκεδαστικό, δεν είναι φυσιολογικό και δε θα γίνει ποτέ εύκολο»

 

Είχε ένα εσώρουχο κολλημένο –κυριολεκτικά- στο σώμα της

Για να μην είναι ολόγυμνοι, τόσο η ίδια όσο και ο συμπρωταγωνιστής της φορούσαν «αόρατα» εσώρουχα. Εκείνη φορούσε δύο, το ένα πάνω από το άλλο, και για να στερεωθούν είχαν χρησιμοποιήσει κολλα. «Είναι το ακριβώς αντίθετο του σέξι», λέει. Και την πιστεύουμε.

 

Μιλησε με σύμβουλο σεξ

 

 

O Jamie Dornan, γνωστός και ως Christian Grey, είχε μαζί του στο πλατό της πρώτης ταινίας έναν ειδικό για να τον κατευθύνει. Στις επόμενες δύο, τους πρωταγωνιστές βοήθησαν δύο σύμβουλοι, οι οποίοι τους έμαθαν πώς να συμπεριφερθούν και πώς χρησιμοποιούνται ορισμένα αντικείμενα. «Για να τιμήσουμε την BDSM κοινότητα, έπρεπε να το κάνουμε σωστά.», δηλώνει η Dakota.

 

Gallery: Δείτε επίσης τα αβίαστα sexy beauty looks της Dakota Johnson

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
11 photos

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

 

More for you

 
 

Don't Miss