Η Sharon Stone αποκαλύπτει ότι της πήρε 3 χρόνια να μάθει να γράφει ξανά μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο

The JennettesTHE JENNETTES Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου 2018

Η Sharon Stone αποκαλύπτει ότι της πήρε 3 χρόνια να μάθει να γράφει ξανά μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο

Καλεσμένη στο "Radio Times", η διάσημη ηθοποιός Sharon Stone έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τη ζωή της, οι οποίες πραγματικά σοκάρουν. Συγκεκριμένα έκανε αναφορά για το εγκεφαλικό επεισόδιο που έπαθε στα 43 της και μετά από αυτό έπρεπε να μάθει να περπατάει, να μιλάει και να γράφει ξανά από την αρχή. Ένα περιστατικό που όπως χαρακτηριστικά είπε η ίδια, "άλλαξε για πάντα τη ζωή μου".

 
Αναλυτικότερα η Sharon Stone, η οποία σήμερα είναι 50 χρονών είπε ότι το 2001 έπαθε εγκεφαλικό επεισόδιο και μια αιμορραγία που συνέβη στον εγκέφαλο επί εννέα ημέρες άλλαξε τη ζωή της για πάντα. "Είχα 5% πιθανότητες να ζήσω".
Ο ρόλος της στη σειρά "Νόμος και Τάξη" τη βοήθησε αρκετά να βρει ξανά την ομιλία της.
 
"Όταν γύρισα στο σπίτι μετά το επεισόδιο, περπατούσα με μεγάλη δυσκολία. Το ισχίο μου ήταν ασταθές. Δεν μπορούσα να δω από το αριστερό μάτι και δεν μπορούσα να ακούσω από το αριστερό αυτί. Δεν μπορούσα να γράψω το όνομά μου για τρία χρόνια σχεδόν. Έπρεπε να μάθω να διαβάζω και να γράφω ξανά. Έπρεπε να μάθω να μιλάω ξανά. Χρειάστηκαν χρόνια για να αρχίσω να νιώθω και πάλι το αριστερό μου πόδι».
 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss