Η κόρη του Kurt Cobain μιλάει πρώτη φορά για την μάχη της με τα ναρκωτικά

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Η κόρη του Kurt Cobain μιλάει πρώτη φορά για την μάχη της με τα ναρκωτικά

Η Frances Bean Cobain, η 25χρονη κόρη του θρύλου της μουσικής, Kurt Cobain και της Courtney Love, ανακοίνωσε στο Instagram πως γιόρταζε τον δεύτερο χρόνο της νηφάλια. Και οι δύο γονείς της καλλιτέχνιδας, υπήρξαν εθισμένοι στα ναρκωτικά. Για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, ωστόσο, η Frances εξήγησε τον λόγο που δεν είχε συζητήσει τα θέματα σχετικά με τον εθισμό της μέχρι τώρα.

"Σκέφτηκα να ξεκινήσω αυτό το post χρησιμοποιώντας μία αγνή στιγμή στο Oahu μέσα στη φύση, με την αγάπη μου," είπε. "Αυτή η στιγμή αντιπροσωπεύει αυτή που είμαι στις 13 Φεβρουαρίου, 2018. Μοιάζει σημαντικό εδώ, τώρα επειδή είναι τα 2α γενέθλιά μου ως νηφάλια. Είναι μία ενδιαφέρουσα και καλειδοσκοπική απόφαση να μοιραστώ τα συναισθήματά μου για κάτι τόσο προσωικό σε μία δημόσια πλατφόρμα. Το γεγονός πως είμαι νηφάλια δεν είναι ακριβώς δημόσια γνωστό, αποφασιστικά και συνειδητά. Αλλά νομίζω πως είναι πιο σημαντικό να βάλω στην άκρη τον φόβο μου να μην κριθώ ή να παρεξηγηθώ ή να έχω έναν συγκεκριμένο ρόλο".

Αναγνωρίζοντας πως, ως δημόσιο πρόσωπο, μπορεί να βοηθήσει κι άλλους, ένιωσε την υποχρέωση να μιλήσει ανοιχτά για το θέμα. "Θέλω να έχω τη πνευματική αντίληψη να αναγνωρίζω & να παρατηρώ πως το ταξίδι μου μπορεί να είναι πληροφοριακό, ακόμα και βοηθητικό σε άλλους ανθρώπους που περνάνε κάτι αντίστοιχο ή διαφορετικό. Είναι μία καθημερινή μάχη να είσαι εκεί για όλα τα επίπονα, άβολα, τραγικά πράγματα που έχουν συμεβεί ή θα συμβούν," εξηγεί η Frances. "Είναι πολύ πιο εύκολο να προσκολληθείς στην αυτοκαταστροφή και στη τοξική κατανάλωση και στη απελευθέρωση από τον πόνο. Αναμφισβήτητα, για εμένα και τους γύρω μου, το να είμαι παρούσα είναι η καλύτερη επιλογή που έχω κάνει ποτέ. Το πώς μεταχειριζόμαστε το σώμα μας σχετίζεται άμεσα με το πώς μεταχειριζόμαστε τη ψυχή μας. Είναι όλα διασυνδεδεμένα. Πρέπει να είναι."

Γιορτάζοντας την "ζωντάνια" της η Frances είπε πως σχεδιάζει να επικεντρωθεί σε μία "αφθονία ευτυχίας, ευγνωμοσύνης, ευαισθητοποίησης, συμπόνιας, εμπάθειας, δύναμης, φόβου, απώλειας, σοφίας, ειρήνης και τα μυριάδες άλλα συναισθήματα που νιώθω συνεχώς. Με ενημερώνουν για το ποια είμαι, για το ποιες είναι οι προθέσεις μου, ποια θέλω να είμαι και με υποχρεώνουν να αναγνωρίσω τα όριά μου. Αποδέχομαι τα λάθη μου ως δικά μου γιατί πιστεύω πως συμβάλλουν στον διάλογο της υψηλότερης εκπαίδευσης στη ζωή μου."

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss