Αυτή είναι η playlist που έφτιαξε η Michelle στον Barack Obama

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Αυτή είναι η playlist που έφτιαξε η Michelle στον Barack Obama

H αγάπη του Barack και της Michelle Obama δεν παύει ποτέ να μας εντυπωσιάζει. Οπότε δεν θα έπρεπε να αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως έστειλαν ρομαντικά μηνύματα ο ένας στον άλλον την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά, να, εδώ είμαστε, σχεδόν δακρυσμένες. Η πρώην πρώτη κυρία διάλεξε έναν αρκετά δημιουργικό και μη συμβατικό τρόπο να δείξει την αγάπη της -έφτιαξε μία playlist στον σύζυγό της, με 44 ερωτικά τραγούδια, με αφορμή το γεγονός πως ο σύζυγός της ήταν ο 44ος πρόεδρος των ΗΠΑ. Και εκεί που δεν μπορούσε να γίνει πιο γλυκό, η playlist, που περιλαμβάνει από κλασικά και σύγχρονα ρομαντικά αγαπημένα, έχει τίτλο "Forever Mine" (Πάντα Δικός Μου). 

"Χαρούμενη #ValentinesDay στον ένα και μοναδικό μου, @barackobama. Για να γιορτάσω την περίσταση, σου αφιερώνω μία μικρή playlist Αγίου Βαλεντίνου!", έγραψε στο Twitter.

H λίστα περιλαμβάνει το "Halo" της Beyoncé, το "Always Be My Baby" της Mariah Carey, το "Fallin'" της Alicia Keys και χορευτικά κομμάτια όπως το "I Wanna Dance with Somebody" της Whitney Houston και το "We Found Love" από τη Rihanna και τον Calvin Harris.

Κομμάτια από icons όπως Diana Ross, Elton John, Barry White και Stevie Wonder βρίσκονται επίσης στο mix. Και φυσικά, υπάρχει το "At Last" της Etta James, το οποίο τραγούδησε η Beyoncé για το ζευγάρι στον πρώτο τους χορό στην τελετή ορκωμοσίας του Obama το 2009.

Ακούστε εδώ την playlist.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss