Η προκλητική συμπεριφορά του Donald Trump προς την Oprah Winfrey

The JennettesTHE JENNETTES Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Η προκλητική συμπεριφορά του Donald Trump προς την Oprah Winfrey

Ο πρόεδρος της Αμερικής, Donald Trum έκανε ακόμα πιο δύσκολη τη σχέση του με τη διάσημη παρουσιάστρια, Oprah Winfrey, μέσα από μία ανάρτησή του στο twitter. Ο λόγος είναι η συνέντευξη που έδωσε η ίδια στην εκπομπή του CBS "60 Minutes". Χαρακτήρισε την Oprah ως ανασφαλή και την προειδοποίησε ότι θα εκτεθεί και θα ηττηθεί αν κατέβει στις εκλογές του 2020, μαζί του.

"Μόλις είδα μια πολύ ανασφαλή Oprah Winfrey, την οποία γνώριζα κάποια στιγμή πολύ καλά, να παίρνει συνέντευξη σ’ ένα πάνελ ατόμων στο 60 Minutes. Οι ερωτήσεις ήταν μεροληπτικές και τα δεδομένα λάθος. Ελπίζω να κατεβεί υποψήφια ώστε να εκτεθεί και να ηττηθεί, όπως όλοι οι άλλοι", έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter του.

 

Στη συνέντευξή της η Oprah ξεκίνησε λέγοντας ότι ένα χρόνο μετά την προεδρία του Trump, οι Αμερικανοί είναι ακόμα διχασμένοι και δεν είναι καθόλου πρόθυμοι συχνά να ακούπεις τι έχει να τους πει η άλλη πλευρά".

Όπως έχει πει η ίδια στο παρελθόν δεν την ενδιαφέρει να γίνει πρόεδρος της Αμερικής, δεν είναι στο DNA της όπως είπε χαρακτηριστικά. Σε αυτή τη συνέντευξη είπε χαρακτηριστικά "Ποτέ δε με ένοιαζε τι θα πουν οι άλλοι για το αν πρέπει να κάνω κάποια κίνηση. Δεν θα το ήξερα από μόνη μου; Αν ήθελε ο Θεός να κατέβω υποψήφια δεν θα μου το έλεγε; Δεν άκουσα καμία τέτοια φωνή. Νιώθω ότι ως άτομο προβεβλημένο και με επιρροή σ’ αυτή τη χώρα είμαι υποχρεωμένη να προωθήσω τη δικαιοσύνη και την καλοσύνη. Αλλά ποτέ δεν ένιωσα ότι πρέπει να μπω στην πολιτική".

 

Δείτε ακόμη στην gallery που ακολουθεί το στιγμιότυπο που η Melania απορρίπτει τον Donald Trump, μπροστά στις κάμερες:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss