Η Kendall Jenner μιλάει για την αγχώδη διαταραχή της

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Η Kendall Jenner μιλάει για την αγχώδη διαταραχή της

Στο τελευταίο επεισόδιο του ριάλιτι Keeping Up With The Kardashians, η Kendall Jenner μίλησε για την αγχώδη διαταραχή που αντιμετωπίζει από όταν ήταν παιδί.

«Έγιναν πολλά φέτος, ξεκινώντας από τη διάρρηξη στο σπίτι της Kim. Μετά έγινε σε εμένα, με έκλεψαν. Γι’αυτό δε θέλω να βγαίνω έξω. Δε χρησιμοποιώ πλέον το Twitter και το Instagram, ακόμα και αυτό μου προκαλεί άγχος», είπε και αποκάλυψε ότι είχε τάσεις υποχονδρίας μεγαλώνοντας. Παρότι το μόνο που την ηρεμεί και τη βοηθά να παραμένει δυναμική είναι το επάγγελμά της, πλέον δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε όλες τις υποχρεώσεις της.

Η μητέρα της Kendall, Kris Jenner, βρίσκεται δίπλα της όποτε τη χρειαστεί. Μάλιστα, σε παλιότερο επεισόδιο την είδαμε να αφήνει πίσω όλες τις υποχρεώσεις της, προκειμένου να τη βοηθήσει σε μία κρίση πανικού που αντιμετώπισε.

 

 

Πάντως, το γεγονός ότι μία διάσημη οικογένεια, όπως αυτή των Kardashian-Jenner, μιλάει δημόσια για τόσο σημαντικά ζητήματα ψυχικής υγείας, μπορεί να αλλάξει τον τρόπο που η κοινωνία τα αντιμετωπίζει.

 

Gallery: Δείτε επίσης την εμφάνιση της Kendall Jenner στις Χρυσές Σφαίρες που εξαγρίωσε τους πάντες

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss