Η Jennifer Lopez ανέβασε τo πιο συγκινητικό post για τα παιδιά της

The JennettesTHE JENNETTES Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Η Jennifer Lopez ανέβασε τo πιο συγκινητικό post για τα παιδιά της

H Jennifer Lopez ανέβασε τρία videos με πολύ συγκινητικά μηνύματα για τα δίδυμα παιδιά της, Max και Emme, με αφορμή τα 10α γενέθλιά τους. Ανέβασε τρία διαφορετικά posts, ένα για την Emme, ένα για τον Max και ένα και για τους δύο. "Είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσω το γεγονός πως έχουν πέρασει 10 χρόνια αφού αυτές οι δύο δυνάμεις της φύσης ήρθαν στον κόσμο μου και μου άλλαξαν για πάντα τη ζωή... θεραπεύσατε την ψυχή μου και αναζωογονήσατε την ύπαρξή μου... μου διδάξατε την αγάπη και τη ζωή και τον εαυτό μου με έναν τρόπο που δεν φαντάστηκα ποτέ.... είμαι για πάντα ερωτευμένη με αυτά τα υπέροχα πρόσωπα..." έγραψε στο video που περιλαμβάνει υλικό με τα δίδυμα ως μωρά.

Για το post της Emme, έγραψε, "Emme είσαι η ψυχή μου, το εσωτερικό μου παιδί προσωποποιημένο στο πιο χαρούμενο και ευαίσθητο ανρθώπινο ον που έχω συναντήσει ποτέ... και λατρεύω τα πάντα σε εσένα... τη καλλιτεχνικότητά σου, την ανεξαρτησία σου, τη δύναμή σου και το ευαίσθητο πνεύμα σου... Χαρούμενα 10α γενέθλια marshmallow πριγκίπισσά μου... Ξέρω πως μεγαλώνεις τόσο πολύ αλλά θα είσαι πάντα η πολύτιμή μου καρύδα."

Ο Max, που είναι μικρότερος για λίγα λεπτά, επίσης έλαβε ένα εξίσου συγκινητικό μήνυμα από τη μητέρα του. "Max είσαι η καρδιά μου, η αγάπη μου και το φως μου... φωτίζεις κάθε μου ημέρα με την καλοσύνη και τη φροντίδα σου, την αγάπη και την ευαισθησία σου... η ενέργειά σου είναι ασύγκριτη, η αίσθηση του χιούμορ σου κάνει όλους γύρω σου να γελάνε, και θαυμάζω το βάθος της κατανόησής σου στους ανθρώπους και στον κόσμο... παλιά μου ψυχή, πανέμορφό μου αγόρι, Χαρούμενα 10α γενέθλια, ξέρω πως μεγαλώνεις τόσο πολύ αλλά θα είσαι πάντα η πολύτιμή μου καρύδα."

 

Gallery: Δείτε ακόμη την αξιολάτρευτη εμφάνιση της Jennifer Lopez με τον Alex Rodriguez στο κόκκινο χαλί

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss