Η Kim Kardashian έκανε την πιο γλυκιά αποκάλυψη για το νέο της μωρό

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Κυριακή 25 Φεβρουαρίου 2018

Η Kim Kardashian έκανε την πιο γλυκιά αποκάλυψη για το νέο της μωρό

H ζωή της Kim Kardashian είναι ανοιχτό βιβλίο – ενημερώνει τους πάντες για τα πάντα. Δεν έχει, όμως, δώσει στους fans της αρκετές λεπτομέρειες για το τελευταίο μέλος της οικογένειας West, τη μικρή Chicago (που χαϊδευτικά φωνάζει Chi).

Οι μόνες εικόνες που έχουμε είναι από το βίντεο της Kylie για τη δική της κόρη, όπου εμφανίζεται για μερικά δευτερόλεπτα, και από ελάχιστες paparazzi φωτογραφίες. Η 33χρονη παίρνει το χρόνο της  και αποκαλύπτει σιγά σιγά λεπτομέρειες για το μωρό της, προστατεύοντάς το όσο μπορεί. Όσο για εμάς, ανυπομονούμε να μάθουμε περισσότερα – κι ας είναι μαζί μας μόνο ένα μήνα!

 

 

 

Έτσι, ένας χρήστης του Twitter τη ρώτησε ευθέως για τα νέα της μικρής, και η απάντηση της διάσημης reality σταρ έκανε την καρδιά μας να σκιρτήσει λίγο.

 

 

«Η πιο γλυκιά! Το καλύτερο μωρό! Μοιάζει λίγο με τη North και λίγο με τον Saint αλλά έχει και δικά της χαρακτηριστικά», έγραψε.

 

 

Αν βασιστούμε στις δηλώσεις που έχει κάνει για τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, περιμένουμε πως η Chi θα είναι γλυκιά σαν τον αδελφό της και, ακολουθώντας τα χνάρια της North, θα έχει τρέλα με το makeup, τα ζώα και τα γλυκά – ποια δεν έχει, άλλωστε;

 

Gallery: Δείτε επίσης την Kim Kardashian μαζί με τον Kanye West

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
13 photos
 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss