Ο λόγος που η Victοria Beckham δεν πλένει το τζιν της

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

Ο λόγος που η Victοria Beckham δεν πλένει το τζιν της

Για όσους λατρεύουν τα τζιν τους, υπάρχει ένας πολύ αυστηρός κανόνας όσον αφορά το καθάρισμά τους. Φαίνεται πως υπάρχουν θεωρίες για το ότι πρέπει να αποφεύγουμε να τα βάζουμε στο πλυντήριο και στο στεγνωτήριο, αλλά θα πρέπει να τα βάζουμε στη κατάψυξη για να φεύγει η μυρωδιά, να τα πλένουμε στο χέρι ή να τα απλώνουμε για να στεγνώσουν.

 

Αν, βέβαια, είσαι η Victoria Beckham, δεν τα πλένεις καθόλου. Συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια δήλωσε το Elle μετά την παρουσίαση της collection της στο London Fashion Week, πως πλένει το τζιν μόνο "αν τα παιδιά ρίξουν [κάτι επάνω του], τότε πρέπει να το πλύνω, προφανώς, αλλά μόνο με κρύο νερό." Αλλά κατά τ' άλλα, η Beckham "κανονικά, όχι, απλά δεν τα πλένω καθόλου. Κανονικά τα κρεμάω για να κρατήσουν το σχήμα τους".

Ως styling tip, η Beckham προτείνει να φοράμε το τζιν μας με ένα T-shirt με logo και γυαλιά ηλίου. "Θα μπορούσε να πει κανείς πως έχω μία ελαφριά ψύχωση με τα γυαλιά ηλίου;! Με το να φοράω γυαλιά όλη την ώρα, θα έλεγα πως είμαι σε ένα σκοτεινό αλλά χαρούμενο μέρος," έγραψε η σχεδιάστρια στο Instagram.

 

Gallery: Δείτε ακόμη 10 κραγιόν ίδια με της Victoria Beckham

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
21 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss