Όλοι οι περίεργοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει η Meghan Markle διαλέγοντας νυφικό

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Σάββατο 03 Μαρτίου 2018

Σάββατο 03 Μαρτίου 2018

Όλοι οι περίεργοι κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει η Meghan Markle διαλέγοντας νυφικό

Η Meghan Markle πρόκειται να γίνει μέλος της βασιλικής οικογένειας μετά τον γάμο της με τον πρίγκιπα Harry στις 19 Μαίου-και όλοι ασχολούνται με το τι νυφικό θα διαλέξει. Ποιον σχεδιαστεί θα διαλέξει; Θα έχει ουρά; Θα φορέσει βέλο; Όλα αυτά τα ερωτήματα στροβιλίζουν το μυαλό των απανταχού royal fans σε όλο τον κόσμο, κυρίως επειδή κάθε celebrity γάμος είναι κάτι διασκεδαστικό, αλλά και επειδή πρόκειται να είναι το πιο σημαντικό event της ποπ κουλτούρας το 2018.

Όπως όλοι γνωρίζουν, υπάρχουν πολλοί, πολλοί, πολλοί κανόνες που πρέπει να ακολουθεί η βασιλική οικογένεια -ειδικά όσον αφορά το στιλιστικό κομμάτι. Για παράδειγμα, το καλσόν στο χρώμα του δέρματος, απαιτείται από τη βασίλισσα. Αλλά όσο για το νυφικό, οι βασιλικοί κανόνες δεν έχουν τόσο να κάνουν με το ίδιο το φόρεμα, αλλά το πού θα φορεθεί.

Δείτε παρακάτω μερικούς από τους κανόνες που πρέπει να ακολουθήσει η Markle διαλέγοντας το νυφικό της.

1. Ένα royal νυφικό πρέπει να είναι παραδοσιακό, αλλά να ταιριάζει στην προσωπικότητα της νύφης.

2. Πρέπει να είναι κατάλληλο για την περίσταση και το μέρος που θα πραγματοποιηθεί ο γάμος. Στην περίπτωση της Markle, ο μεγαλοπρεπής χώρος του St.George's Chapel και του κάστρου του Windson προβλέπει το φόρεμα να έχει αρκετή λεπτομέρεια έτσι ώστε να μπορεί να το δει κάποιος από απόσταση, αλλά και να περιλαμβάνει την Hollywood πλευτά της προσωπικότητάς της.

3. Η τελευταία πρόβα του νυφικού της Markle θα γίνει στο κάστρο του Windsor.

4. Μετά, το φόρεμα θα είναι κλειδωμένο στα προσωπικά δωμάτια της βασίλισσας Ελισάβετ Β'. Το νυφικό πρέπει να κρατηθεί εντελώς μυστικό.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τι φόρεσαν η Meghan Markle και η Kate Middleton στην πρώτη τους επίσημη εμφάνιση μαζί

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
3 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

More for you

 
 

Don't Miss