Έτσι μοιάζει στην πραγματικότητα το "τέρας" από το Shape of Water

The JennettesTHE JENNETTES Δευτέρα 05 Μαρτίου 2018

Δευτέρα 05 Μαρτίου 2018

Έτσι μοιάζει στην πραγματικότητα το "τέρας" από το Shape of Water

To Shape of Water (Η Μορφή του Νερού) είναι κάτι πολύ παραπάνω από μία ταινία με ένα ανθρωπόμορφο ψάρι. Γι' αυτό και φέτος ήταν υποψήφια για 13 (!) Oscars, από τα οποία πήρε το βραβείο Καλύτερης Ταινίας, Καλύτερης Σκηνοθεσίας, Καλλιτεχνικής Διεύθυνσης και Μουσικής.

Ωστόσο, εμείς αναρωτηθήκαμε, ποιος είναι ο ηθοποιός πίσω από τον "Αμφίβιο Άνθρωπο" της ταινίας; Το όνομά του είναι Doug Jones και δεν είναι καθόλου άγνωστος. Ο Jones έχει παίξει σε ταινίες όπως: Batman Returns (έπαιξε τον Thin Clown), Pan’s Labyrinth (έπαιξε τον Faun και τον Pale Man), Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer (έπαιξε τον Silver Surfer) και Hellboy (έπαιξε τον Abe Sapien). Εδώ και 3 δεκαετίες, ο Jones έχει εμφανιστεί σε πάνω από 10 ταινίες και σειρές, συχνά σε ρόλους που χρειάζονταν πολύ make up και λάτεξ.

Μιλώντας στο NPR, ο Jones μίλησε πρόσφατα για τη δουλειά του, λέγοντας, "Όσο πιο μακριά πας από το ανθρώπινο, τόσο πιο δύσκολο θα είναι. Όταν προσπαθείς να επιβιώσεις μία μέρα και ακούς την λέξη "Action", πρέπει να ξεχνάς πως πονάς, να ξεχνάς πως ιδρώνεις πίσω από τη μάσκα και να σκέφτεσαι 'Αυτό είναι ένα φυσιολογικό τέρας που ήρθε από κάποια φαντασία ή φύση. Δεν είναι ένας άνθρωπος με στολή.'" 

Όσο για το Shape of Water, είπε: "Για εμένα, αυτή η ταινία έχει να κάνει με το ότι η αγάπη είναι δυνατόν να υπάρχει όσα ελαττώματα ή ασχήμια νομίζουμε πως έχουμε... Όταν είσαι παιδί και περνάς από αυτά τα άβολα τερατόμορφα χρόνια, όταν νιώθεις πως είσαι το ον στο δωμάτιο που κανείς δεν καταλαβαίνει και δείχνεις διαφορετικούς απ' όλους τους υπόλοιπους και πως η αγάπη δεν θα έρθει για εσένα, όταν νιωθεις έτσι, νιώθεις επίσης πως είσαι ο μόνος. Αλλά είμαι χαρούμενος. Είμαι ευγνώμων που είχα την εμπειρία να νιώσω σαν τέρας γιατί όταν παίζω τέρατα τώρα, τα καταλαβαίνω. Μπορώ να ταυτιστώ μαζί τους."

Δείτε την εμφάνιση του Doug Jones στα Oscars 2018 στη gallery.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss