Η Paris Jackson ξεσπά για το photoshop που γίνεται στις φωτογραφίες της

The JennettesTHE JENNETTES Παρασκευή 09 Μαρτίου 2018

Παρασκευή 09 Μαρτίου 2018

Η Paris Jackson ξεσπά για το photoshop που γίνεται στις φωτογραφίες της

Απ'ότι φαίνεται το photoshop δεν ενοχλεί μόνο εκείνουν που βλέπουν τις εικόνες και διαβάζουν το θέμα, ενοχλεί πλέον και τους πρωταγωνιστές του. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η 19χρονη κόρη του Michael Jackson, η οποία έκανε το ξέσπασμά της μέσα από το twitter.

 

Η Paris Jackson ζήτησε από όλα τα περιοδικά να σταματήσουν να αλλάζουν το χρώμα του δέρματός της. Συγκεκριμένα μέσα από το twitter της έγραψε "Εκτιμώ όλα όσα κάνετε για μένα, απολαμβάνω κάθε επεξεργασία που βλέπω. Αλλά, σας παρακαλώ, σταματήστε να κάνετε πιο ανοιχτό το δέρμα μου για να με κάνετε να φαίνομαι πιο λευκή. Και σας παρακαλώ, σταματήστε να κάνετε πιο σκούρο το δέρμα μου. Είμαι αυτή που είμαι. Γνωρίζω το πώς είμαι και αλήθεια νιώθω καλά με αυτό".

Στο παρελθόν, σε συνέντευξή της στο περιοδικό Rolling Stone, η 19χρονη κόρη του Michael Jackson είχε δηλώσει πως ο κόσμος τη θεωρεί λευκή, ενώ η ίδια πιστεύει ότι είναι μαύρη.

Δείτε στην gallery που ακολουθεί τα καλλυντικά που επιλέγει η Paris Jackson για το απλό αλλά και το βραδινό μακιγιάζ της:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
12 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

More for you

 
 

Don't Miss