Πώς κατάφερε η Kris Jenner να κρατήσει κρυφή την εκγυμοσύνη της Kylie;

Παρασκευή 09 Μαρτίου 2018

Παρασκευή 09 Μαρτίου 2018

Πώς κατάφερε η Kris Jenner να κρατήσει κρυφή την εκγυμοσύνη της Kylie;

H εγκυμοσύνη της Kylie Jenner αποτελούσε ένα τεράστιο μυστήριο. Οι φήμες οργίαζαν και, μέχρι τη γέννηση της κόρης της, Stormi Webster, την 1η Φεβρουαρίου, δεν είχε επιβεβαιωθεί –ούτε διαψευστεί- τίποτα. Πώς κατάφερε η Kris Jenner, μητέρα και μάνατζερ της 20χρονης σταρ, να το κρατήσει κρυφό όλο αυτό, για τόσο πολύ καιρό;

«Είχαμε ορκιστεί όλοι να μην πούμε τίποτα, οπότε τα χείλη μου ήταν σφραγισμένα», δήλωσε στο Ε! – ακόμα και τα υπόλοιπα μέλη της διάσημης οικογένειας τηρούσαν σιγή ιχθύος.

Όταν, παλαιότερα, είχε ερωτηθεί ποια πιστεύει ότι θα είναι η κόρη της που θα γεννήσει πρώτη, αποστόμωσε το δημοσιογράφο λέγοντας «Δε θα προσπαθήσω καν να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση! Δεν ξέρω. Δε θα αναφερθώ καν στο ποια περιμένει παιδί, γιατί θα έχω πρόβλημα όταν γυρίσω σπίτι».

Σήμερα, όμως, δηλώνει ότι η κόρη της είναι αξιολάτρευτη και πολύ ερωτευμενη με το μωράκι της. 

 

 

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, η Khoe Kardashian περιμένει το πρώτο της παιδί και έχει οργανώσει το baby shower για το Σάββατο. Σύμφωνα με τα λεγόμενα ενός οικογενειακού φίλου, πρόκειται για ένα τέλειο πάρτι, που θα περιλαμβάνει τα κλασσικά παιχνίδια.

Ποιο άραγε να είναι το όνομα του μέλους της οικογένειας που όλοι περιμένουμε; Θα ξεκινάει κι εκείνο από Κ;

 

Gallery: Δείτε επίσης τις πιο λαμπερές εμφανίσεις της Kylie Jenner

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss