Αυτή είναι η 16χρονη σωσίας της Gisele

The JennettesTHE JENNETTES Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Αυτή είναι η 16χρονη σωσίας της Gisele

Όταν μιλάμε για συγκρίσεις, το να σου λένε πως μοιάζεις με τη Gisele δεν είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να σου συμβεί. Η Βραζιλιάνα Paula La Croix έχει συγκριθεί πολλές φορές με το 37χρονο supermodel, χάρη στα καστανόξανθα, μακριά, σπαστά μαλλιά της και τα ζυγωματικά της. Πρόσφατα, το νεαρό μοντέλο La Croix εμφανίστηκε στο Fashion Week του Μιλάνου.

 

"Το να με συγκρίνουν με τη Gisele είναι τιμή, είναι απλά υπέροχο," είπε η Paula στο Yahoo Lifestyle. "Πιστεύω πως η σύγκριση έχει φέρει μόνο καταπληκτικά πράγματα χάρη στη συμπεριφορά μου προς αυτό."

 

A post shared by PAULA LA CROIX (@paulalacroixx) on

 

A post shared by PAULA LA CROIX (@paulalacroixx) on

 

A post shared by PAULA LA CROIX (@paulalacroixx) on

Παρ' ότι η La Croix είναι κολακευμένη από τις συγκρίσεις και η σωσίας της την εμπνέει, θέλει να κάνει τη δική της καριέρα. "Φυσικά με εμπνέει [η Gisele] -είναι μία από τις μεγαλύτερες πηγές έμπνευσής μου χάρη στην ανθεκτικότητα και την άνεσή της. Ωστόσο, θέλω να φτιάξω το δικό μου μονοπάτι!" εξήγησε.

"Σκοπός μου είναι να είμαι ο εαυτός μου και να κάνω τη δική μου καριέρα. Αλλά δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με εκείνη, αφού είμαστε και οι δύο μοναδικές."

 

Gallery: Το σπίτι της Gisele μοιάζει με μικρή πόλη

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
26 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

Don't Miss