Αποκαλύφθηκε ο λόγος που η Selena Gomez και ο Justin Bieber κάνουν "διάλειμμα"

The JennettesTHE JENNETTES Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

Αποκαλύφθηκε ο λόγος που η Selena Gomez και ο Justin Bieber κάνουν "διάλειμμα"

Ο Justin Bieber και η Selena Gomez είναι μαζί on-and-off εδώ και χρόνια -και πάνω που μόλις αναζωπύρωσαν ξανά τη σχέση τους, το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει διάλειμμα, εξαιτίας της οικογένειας της Selena και συγκεκριμένα της μαμάς της.

 

"H Selena και ο Justin αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα κυρίως εξαιτίας της μαμάς της Selena και της αποδοκιμασίας της για τον Justin. H οικογένεια του Justin λατρεύει τη Selena, αλλά η οικογένεια της Selena βρίσκεται σε μία αρκετά αντικρουόμενη θέση επειδή ακόμα δεν εμπιστεύονται τον Justin," είπε μία πηγή στο Us Weekly. H μαμά της τραγουδίστριας δεν εγκρίνει τον Justin από τότε που οι δύο τους τα ξαναβρήκαν μετά την εγχείρηση της Selena για μεταμόσχευση νεφρού. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η σχέση της Selena με τη μαμά της έχει επηρεαστεί αρκετά από την επανένωσή της με τον Justin.

Μία άλλη πηγή συμπλήρωσε: "Η μαμά της ήταν το στήριγμά της όταν είχε προβλήματα υγείας. Ο Justin και η Selena αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα για δώσουν στην οικογένειά της λίγο παραπάνω χρόνο να δεχτούν την ιδέα πως εκείνη και ο Justin είναι ξανά ζευγάρι."

Ενώ ο χωρισμός δεν είναι επίσημος, η παύση στη σχέση τους αποτέλεσε ιδιαίτερη έκπληξη αφού οι δύο τους ήταν συνέχεια μαζί.

 

Gallery: Selena Gomez - Justin Bieber: Το χρονικό της σχέσης τους

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss