Κάποιος προσπάθησε να κάνει body-shaming στην Alicia Vikander και απέτυχε παταγωδώς

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Κάποιος προσπάθησε να κάνει body-shaming στην Alicia Vikander και απέτυχε παταγωδώς

Χρειάζεται να ρίξετε μία μόνο ματιά στην Alicia Vikander για να δείτε πως είναι μία γυναίκα με εξαιρετική σωματική κατάσταση -και σίγουρα ικανή να παίξει την Lara Croft.

Ωστόσο, υπάρχουν μερικοί άνθρωποι που απ' ότι φαίνεται πιστεύουν πως υπάρχει κάτι που της στερεί την προοπτική ως η απόλυτη Lara Croft. Το στήθος της. Πριν λίγες μέρες, ένας Youtuber ονόματι TJ Kirk, με όνομα χρήστη The Amazing Atheist, "αστειεύθηκε" για το μέγεθος του στήθους της Vikander, γράφοντας, "Πρέπει να είμαι αυτός που θα πει πως το στήθος της είναι πολύ μικρό για να την δω ως Lara Croft; Πρέπει να είμαι αυτός ο τύπος; Πρέπει να είμαι αυτός που θα το πει; Μάλλον πρέπει. Συγγνώμη."

Προφανώς, αυτό δεν άρεσε στον κόσμο -το post έχει συγκεντρώσει πάνω από 3.100 likes και πάνω από 2.000 σχόλια μέχρι τώρα. Τα κύρια σχόλια, ωστόσο, έλαβαν πολύ περισσότερη προσοχή:

Φυσικά, ο TJ Kirk, ως τόσο προκλητικός, αποφάσισε να επαναλάβει τη δήλωσή του, αναφέροντας την πρωτότυπη αισθητική του παιχνιδιού, φτάνοντας μάλιστα στο σημείο να κάνει Photoshop στο στήθος της Vikander για να δείχνει μεγαλύτερο.

 

Gallery: Κι όμως σε αυτές τις φωτογραφίες δεν έχει Photoshop

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
18 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss