Ο Robert De Niro αποκάλεσε τον Donald Trump ηλίθιο

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018

Ο Robert De Niro αποκάλεσε τον Donald Trump ηλίθιο

Το βράδυ που ο Donald Trump έκανε την πρώτη του επίσημη επίσκεψη στο Los Angeles, ο Robert De Niro μίλησε για εκείνον σε μία βραδιά για τη Fulfillment Fund, μία οργάνωση που προωθεί την ανώτατη εκπαίδευση.

 Στο λόγο που εκφώνησε προς τιμήν των ιδρυτών της, ο ηθοποιός είπε «Η πανεπιστημιακή μόρφωση είναι σημαντική, όμως η μόρφωση χωρίς ανθρωπιά είναι συνώνυμο της άγνοιας. Δείτε τον Πρόεδρό μας. Αποφοίτησε από το University of Pennsylvania, οπότε είχε πρόσβαση σε εκπαιδευτικό υλικό πρώτης ποιότητας, όμως παραμένει ηλίθιος».

Στις αντιδράσεις του κοινού για το χαρακτηρισμό, απάντησε ότι για τον Πλανητάρχη οι λέξεις συμπόνοια και ανθρωπιά είναι άγνωστες, κάτι που μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι προέρχεται από εύπορη οικογένεια. «Χωρίς να θέλω να δώσω πολιτική νότα σε αυτή την εκδήλωση, πρέπει να τονίσω ότι η σιωπή μπροστά σε μία τέτοια μορφή κακίας είναι συνενοχή και το λέω ειδικά σήμερα, καθώς ο Trump αντιμετωπίζει την εκπαίδευση σαν έναν τρόπο να βγάλεις κέρδος απέναντι στους αμόρφωτους», είπε.

Προσπάθησε να εμπνεύσει τους νέους, για να συνεχίσουν την Ακαδημαϊκή τους πορεία. Τονίζοντας ότι ο σκοπός δε θα έπρεπε να είναι να γίνουν Πρωθυπουργοί, αλλά να αποκτήσουν μία δουλειά που θα κάνουν με αφωσίωση, έδειξε πώς, μέσω της Παιδείας, μπορούν όλοι να αλλάξουν τα δεδομένα.

«Σε αντίθεση με  τον κόσμο  της απληστείας  του Trump, σήμερα γιορτάζουμε τη γενναιοδωρία και την αφιέρωση στο καθήκον», ολοκλήρωσε το λόγο του, αφήνοντας τους θεατές αποσβολωμένους. Στη συνέχεια, ανέβηκε στη σκηνή ο Bradley Cooper ο οποίος μίλησε για τη σημασία του ιδρύματος.

Βέβαια, ο Robert DeNiro δεν ήταν ο μόνος που μίλησε για την πολιτική σημασία της βραδιάς. Η ηθοποιός Anika Noni Rose μίλησε στο Variety για την αναγκαιόητα της παρουσίας μορφωμένων ανθρώπων στο Λευκό Οίκο. «Αν κάποιος είχε μεγαλύτερη εξοικείωση με θέματα της κυβέρνησης, ίσως να βρισκόμασταν σε καλύτερη θέση», δήλωσε.

 

Gallery: Δείτε επίσης τη Melania Trump σε μία ακόμα αναπάντεχη στυλιστική εμφανιση

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
3 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss