Η Rihanna παίρνει θέση στο παιχνίδι του Snapchat που προσβάλει τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας

The JennettesTHE JENNETTES Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Η Rihanna παίρνει θέση στο παιχνίδι του Snapchat που προσβάλει τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας

«Snapchat γνωρίζω ήδη ότι ξέρεις ότι δεν είναι το αγαπημένο μου app εκεί έξω. Απλά σκέφτομαι ποιο ήταν το νόημα όλης αυτής της αναστάτωσης. Ξοδέψατε χρήματα για να δώσετε ζωή σε κάτι που εσκεμμένα χλευάζει τα θύματα ενδοοικογενειακής βίας. Αυτό δεν αφορά τόσο πολύ εμένα και τα συναισθήματά μου γιατί δεν έχω τόσα πολλά... σκέφτομαι όμως όλες τις γυναίκες, τα παιδιά αλλά και τους άνδρες που έχουν υπάρξει θύματα ενδοοικογενειακής βίας στο παρελθόν και ιδίως όλους όσους δεν έχουν ακόμα μιλήσει..Μας άφησες κάτω. Ντροπή σε εσάς. Διαγράψτε αυτήν την εφαρμογή άμεσα» .

 

Αυτό ήταν το μήνυμα που δημοσίευσε η διάσημη τραγουδίστρια Rihanna, απευθυνόμενη στην εφαρμογή Snapchat, με αφορμή τη διαφήμιση που δημοσίευσε στις ΗΠΑ για το παιχνίδι «Τι προτιμάς;». Σε αυτό καλείται ο χρήστης να επιλέξει μία από τις δύο επιλογές, να χτυπήσει τον Chris Brown ή να χαστουκίσει τη Rihanna. 

Σε αυτό το σημείο να σας θυμήσουμε ότι η Riri έχει πέσει θύμα κακοποίησης από τον πρώην σύντροφό της, Chris Brown. Ένα θέμα που τότε είχε λάβει μεγάλες διαστάσεις και ο τραγουδιστής είχε καταδικαστεί το 2009 σε 180 ημέρες κοινωφελούς εργασίας και σε δικαστική επιτήρηση 5 ετών.

Απ'ότι φαίνεται η διαφήμιση του Snapchat δεν αποτέλεσε σοκ μόνο για τη Rihanna, εκατομμύρια χρήστες εξέφρασαν την οργή τους με αναρτήσεις στα social media. 

Λίγες ώρες αργότερα, ο εκπρόσωπος τύπου της εφαρμογής, με ανακοίνωσή το σε δελτίο τύπου ζήτησε συγνώμη.

«Η διαφήμιση εξετάστηκε και εγκρίθηκε από λάθος, καθώς παραβιάζει τη διαφημιστική πολιτική μας. Αποσύραμε αμέσως τη διαφήμιση το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν το αντιληφθήκαμε. Λυπούμαστε με αυτό που συνέβη».

Αξίζει να αναφέρουμε ότι το συγκεκριμένο περιστατικό είχε ως αποτέλεσμα η μετοχή της Snap Inc. να καταγράψει πτώση 4,31% στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης.

Δείτε ακόμη στην gallery που ακολουθεί το κοντό καρέ της Rihanna:

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
5 photos

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss