Χωρισμός στην οικογένεια Trump

The JennettesTHE JENNETTES Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Χωρισμός στην οικογένεια Trump

Σήμερα ανακοινώθηκαν τα νέα για ένα απρόσμενο διαζύγιο στην οικογένεια Trump. Η Vanessa Trump έκανε αίτηση διαζυγίου από τον Donald Trump Jr. στο Ανώτατο Δικαστήριο του Manhattan την Πέμπτη. Η New York Daily News σημείωσε πως το διαζύγιο καταχωρήθηκε ως "αδιαμφισβήτητο" πράγμα που σημαίνει πως ο χωρισμός ήταν φιλικός. Η πρώην ηθοποιός και μοντέλο ήταν παντρεμένη με τον Trump Jr. από το 2005, όταν διοργάνωσαν ένα πλουσιοπάροχο πάρτι για 370 καλεσμένους στο Mar-A-Lago. Το μεσαίο όνομα της Vanessa είναι Haydon και δεν έχει γίνει γνωστό το αν θα συνεχίσει να χρησιμοποιεί το "Trump".

 

Την Τετάρτη, το Page Six δημοσίευσε ένα άρθρο στο οποίο συμμετέχουν οι φίλοι του ζευγαριού και μιλούν για τον λόγο που οι δύο τους έκαναν αίτηση διαζυγίου. Μερικοί δήλωσαν πως εκείνη νιώθει πως εκείνος περνάει πολύ χρόνο ταξιδεύοντας και είναι συνεχώς μόνη στο σπίτι με τα πέντε τους παιδιά. Άλλοι δήλωσαν ανήσυχοι με την ανισόρροπη χρήση του Twitter που κάνει ο Don Jr. -πρόσφατα έκανε like σε μία απεχθή θεωρία συνωμοσίας για έναν επιζώντα της μαζικής επίθεσης στο Parkland της Florida.

"H Vanessa είναι εκ φύσεως ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων και νιώθει άβολα με την προσοχή που δέχεται η οικογένειά της τώρα που οι Trumps βρίσκονται στο επίκεντρο της δημοσιότητας," ανέφερε μία πηγή στο Page Six. "Ανησυχεί επίσης για τα παιδιά της, ειδικότερα από τότε που έλαβε το απειλητικό γράμμα με την λευκή σκόνη".

Τον Φεβρουάριο, η Vanessa μπήκε στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους αφού άνοιξε ένα γράμμα που στάλθηκε στο διαμέρισμα του ζευγαριού στο Manhattan, απευθυνόμενο στον Don Jr, το οποίο περιλάμβανε την απειλή με την λευκή σκόνη. Τελικά, το NYPD είπε πως η σκόνη δεν ήταν βλαβερή. Αλλά η πηγή δήλωσε πως, "Ήταν τρομακτικό για τη Vanessa, που ανησυχεί φυσικά για την ασφάλεια των παιδιών της".

 

Gallery: Δείτε ακόμη την αναπάντεχη εμφάνιση της Melania Trump

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
3 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss