Όλα όσα ξέρουμε για την εγκυμοσύνη της Kate Middleton

The JennettesTHE JENNETTES Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Παρασκευή 16 Μαρτίου 2018

Όλα όσα ξέρουμε για την εγκυμοσύνη της Kate Middleton

Όπως μάλλον θα γνωρίζετε μέχρι τώρα αν παρακολουθείτε έστω και λίγο τα νέα της βασιλικής οικογένειας, η Kate Middleton περιμένει το τρίτο της παιδί με τον πρίγκιπα William. Το ζευγάρι έχει ήδη δύο παιδιά -τον πρίγκιπα George και τη πριγκίπισσα Charlotte- και δεδομένου του ότι η βασιλική οικογένεια θα έχει σύντομα ένα νέο μέλος (και τη Meghan Markle) μας ενθουσιάζει. Αλλά ποιο θα είναι το όνομα του μωρού; Πότε θα γεννηθεί; Όλα όσα πρέπει ξέρετε για το επερχόμενο royal μωρό.

Το μωρό αναμένεται να έρθει τον Απρίλιο

Το παλάτι του Kensington ανακοίνωσε την τρίτη εγκυμοσύνη της Middleton τον Σεπτέμβριο. Εκείνη την περίοδο η Middleton υπέφερε από έντονη πρωϊνή αδιαθεσία -είναι μία πάθηση που συνήθως συμβαίνει όταν κάποια περιμένει δίδυμα, αλλά στη Kate Middleton συνέβη και στις δύο πρώτες της εγκυμοσύνες- γι' αυτό και η πρόωρη ανακοίνωση. Αλλά τώρα ξέρουμε πως η ημερομηνία γέννησης είναι μέσα στον Απρίλιο, ενώ πολλοί λένε πως πιθανότατα θα έρθει στις 29 Απριλίου.

Και τι θα συμβεί με τον βασιλικό γάμο No.2;

Μην ανησυχείτε, το μωρό υπολογίζεται να έρθει πριν παντρευτούν η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry, έτσι ώστε η γέννηση να μην επισκιάσει το σημαντικό ατό γεγονός. Αλλά αν η ημερομηνία μέσα στον Απρίλιο είναι σωστή, το μωρό θα είναι ακόμη πολύ μικρό στις 19 Μαίου που είναι ο γάμος. Ελπίζουμε πως η Middleton θα μπορέσει να παρευρεθεί (ειδικά αφού τα δύο της μεγαλύτερα παιδιά θα βρίσκονται στο γαμήλιο πάρτι).

Θα είναι κορίτσι ή αγόρι;

Το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει ακόμη το φύλο του μωρού ακόμα. Φυσικά πολύς κόσμος πιστεύει πως ξέρει ποιο θα είναι το φύλο -βασισμένοι στην παρατηρητικότητά τους. Επειδή η Middleton φοράει πολύ μπλε τελευταία, πολλοί λένε πως περιμένει αγόρι -αλλά φορούσε μπλε και με την πριγκίπισσα Charlotte, οπότε αυτό μάλλον δεν ισχύει. Ποιος ξέρει!

Το όνομα;

Η βασιλική οικογένεια δεν θα ανακοινώσει το όνομα του μωρού πριν γεννηθεί, αλλά τα στοιχήματα στην Αγγλία έχουν βγάλει κάποια συμπεράσματα. Σύμφωνα με το Ladbrokes Betting Agency, το πιο δημοφιλές όνομα είναι Mary για κορίτσι (με το Alice και το Victoria να έρχονται στη δεύτερη θέση) και Albert ή Arthur αν είναι αγόρι. Αλλά σε γενικές γραμμές η βασιλική οικογένεια χρησιμοποιεί συνήθως παραδοσιακά ονόματα, οπότε μην περιμένετε κάποια μεγάλη έκπληξη.

Τι φοράει η Kate κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της;

Με το τρίτο της παιδί, έχουμε δει μερικά outfits που έχει ανακυκλώσει από προηγούμενες εγκυμοσύνες -συμπεριλαμβανομένου ενός navy παλτό Beulah London που φόρεσε κατά τη διάρκεια της λειτουργείας για το Commonwealth Day αυτή την εβδομάδα, που είχε φορέσει και όταν ήταν έγκυος στη Charlotte. Επίσης, φοράει συνεχώς αποχρώσεις του μπλε και κατά τη διάρκεια των επίσημων επισκέψεων σε Σουηδία και Νορβηγία, την είδαμε να φοράει Catherine Walker, Erdem και Alexander McQueen (σε ροζ).

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Kate Middleton εμφανίστηκε ίδια η πριγκίπισσα Diana στη Σουηδία 

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss