Το φόρεμα που θα φορέσει η Blake Lively στο Met Gala χρειάστηκε 600 ώρες για να φτιαχτεί

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Το φόρεμα που θα φορέσει η Blake Lively στο Met Gala χρειάστηκε 600 ώρες για να φτιαχτεί

H Βlake Lively είναι εντυπωσιακή σε κάθε Met Gala, και φυσικά η φετινή εκδήλωση δε θα αποτελέσει εξαίρεση. Το φόρεμα που θα φορέσει χρειάζεται περισσότερες από 600 ώρες για να φτιαχτεί  - και δεν είναι έτοιμο ακόμα, σύμφωνα με το Ε! News.

Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή της με τα σωστά αξεσουάρ, θα συνεργαστεί με τη σχεδιάστρια κοσμημάτων Lorraine Schwartz και το θρυλικό Christian Louboutin.

«Έστειλα το φόρεμά μου στη Lorraine Schwartz και τον Christian Louboutin και είπαν Ωραία, ας κάνουμε κάτι ξεχωριστό. Οπότε είναι ωραίο που έχω τόσους ειδικούς γύρω μου. Είναι κάτι σαν ομαδική προσπάθεια. Βασίζομαι σε ανθρώπους που κάνουν οι ίδιοι αυτή τη δουλειά και δεν την αναθέτουν σε κάποιον άλλο», δήλωσε η διάσημη ηθοποιός στο WWD.

To φετινό θέμα του Met Gala είναι Παραδεισένια Σώματα: Μόδα και Καθολική Φαντασία. Θα περιστρέφεται γύρω από υψηλή ραπτική εμπνευσμένη από θρησκευτική εικονογραφία, ενώ θα υπάρχουν περισσότερες από 50 εμφανίσεις δανεισμένες από το Βατικανό. Έχοντας αυτό στο μυαλό μας, περιμένουμε να δούμε Dolce & Gabbana και Versace  τόσο στο κόκκινο χαλί, όσο και στη διακόσμηση, με δεδομένη τη χρήση θρησκευτικών συμβολισμών σε παλιότερες κολεξιόν τους.

Ποιος είναι, όμως, ο σχεδιαστής που επέλεξε η Blake Lively για εκείνο το βράδυ; Ίσως να μη μας αποκαλυφθεί μέχρι τις 7 Μαΐου, που θα εμφανιστεί στην εκδήλωση.

 

Gallery: Δείτε επίσης τα καλύτερα looks του Μet Gala 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss