Η Vanessa - Mae παίρνει θέση για τα αδέσποτα στη χώρα μας

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Η Vanessa - Mae παίρνει θέση για τα αδέσποτα στη χώρα μας

Η Vanessa-Mae, μία από τις καλύτερες βιολονίστριες στον κόσμο, είναι γνωστή για τη φιλοζωική της δράση. Έχοντας γίνει Διεθνής Πρέσβειρα κατά της Κακοποίησης των Ζώων, συμμετέχει διαρκώς σε καμπάνιες ενάντια στη χρήση τους  για δοκιμή καλλυντικών, ενώ έχει χρησιμοποιήσει πολλές φορές τη δημοσιότητα της προσπαθώντας να ευαισθητοποιήσει το κοινό.

Μετά τη συναυλία που έδωσε στο Ηρώδειο, τον Οκτώβριο του 2017, η 39χρονη μουσικός πήρε θέση για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας. Συμμετέχοντας στο σποτ της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης, έθιξε το θέμα των αδέσποτων, που παλεύουν καθημερινά στο δρόμο. Λόγω του τεράστιου πληθυσμού τους, είναι μεγάλα και τα ποσοστά κακοποίησής τους.

 Σε αυτό μπορεί να δοθεί λύση. Η Vanessa-Mae, μέσα από το βίντεο μας προτρέπει να δράσουμε είτε στειρώνοντας, είτε υιοθετώντας κάποιο ζωάκι. Φυσικά, δεν παρέλειψε να αναφέρει το βασικότερο: Πως όταν επιλέγουμε να γίνουμε «γονείς» ενός κατοικιδίου, πρέπει να είμαστε βέβαιοι ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες του. 

«Οι φίλοι δεν αγοράζονται. Ανοίξτε την αγκαλιά σας και σώστε ένα αδέσποτο», δηλώνει και μας εμπνέει.

 

Gallery: Δείτε επίσης το φωτογράφο που βοηθάει αδέσποτα ζωάκια να υιοθετηθούν

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss