Γιατί ο πρίγκιπας Harry δε δέχεται να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο;

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Γιατί ο πρίγκιπας Harry δε δέχεται να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο;

Ο πρίγκιπας Harry φαίνεται πως αποφάσισε να μην υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο με τη Meghan Markle, πριν την τελετή του γάμου τους στις 19 Μαΐου.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, δεν πέρασε ποτέ από το μυαλό του το ενδεχόμενο αυτό. «Είναι σίγουρος ότι ο γάμος του θα κρατήσει, οπότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει οποιαδήποτε συμφωνία», αναφέρει μία πηγή.

Η περιουσία του Harry είναι αμύθητη. Περιλαμβάνει κληρονομιά 14 εκατομμυρίων δολαρίων από την πριγκίπισσα Diana, όπως και 28 εκατομμύρια που προέρχονται από ακίνητη περιουσία. Τεράστια ποσά, αν συγκριθούν με το ποσό των 5 εκατομμυρίων που αντιστοιχεί στην Meghan Markle, από τα χρόνια που εργάστηκε ως ηθοποιός.

Σε αντίθεση με τις Η.Π.Α., στην Αγγλία τα προγαμιαία συμβόλαια δεν είναι τόσο συνηθισμένα. Σύμφωνα με έναν Βρετανό δικηγόρο, δεν εφαρμόζονται αυτόματα σε περίπτωση διαζυγίου, ενώ μία δικαστική εντολή είναι πολύ ισχυρότερη. Επομένως,  η σύναψη τέτοιου είδους συμφωνίας είναι περιττή και θα μπορούσε να αποφευχθεί, σε κάθε περίπτωση.

Όπως αναφέρει η Express, τόσο ο William όσο και ο Κάρολος απέφυγαν την υπογραφή προγαμιαίων συμβολαίων – επομένως, ο Harry θα τηρήσει την παράδοση. Μπορεί οι σύμβουλοί του να προσπαθούν να τον πείσουν για το αντίθετο, όμως ο πρίγκιπας  επηρεάζεται μόνο από την οικογένειά του, σχετικά με τέτοια θέματα.

 

Gallery: Δείτε επίσης τη Meghan Markle να ντύνεται στα λευκά για την πρώτη της εμφάνιση με την Ελισάβετ Β'

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss