Η Angelina Jolie σχολίασε το γεγονός ότι μεγαλώνει - και είπε κάτι πολύ όμορφο

Μαρία ΜεϊντάνηΜΑΡΙΑ ΜΕΙΝΤAΝΗ Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018

Η Angelina Jolie σχολίασε το γεγονός ότι μεγαλώνει - και είπε κάτι πολύ όμορφο

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να την έχουμε συνηθίσει στο προσκήνιο για εντελώς διαφορετικούς λόγους από την υποκριτική της καριέρα, όπως για παράδειγμα τη φιλανθρωπική της δράση ή το πολύκροτο διαζύγιο με τον Brad Pitt, η Angelina Jolie όμως απασχολεί τα media τις τελευταίες μέρες λόγω των δηλώσεών της σχετικά με το γήρας.

Με αφορμή το ότι είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας γνωστού οίκου ομορφιάς, η πανέμορφη ηθοποιός απάντησε σε πολλές ερωτήματα σχετικά με τη ρουτίνα ομορφιάς της αλλά και με το πώς αντιμετωπίζει το γεγονός ότι μεγαλώνει.

«Κοιτάζω στον καθρέφτη και βλέπω ότι έχω αρχίζει να μοιάζω με τη μητέρα μου και αυτό με καθησυχάζει. Επίσης βλέπω τον εαυτό μου να μεγαλώνει και το αγαπώ γιατί σημαίνει ότι είμαι ζωντανή – ζω και γίνομαι μεγαλύτερη. Σίγουρα δε μου αρέσει να βλέπω ένα τυχαίο σημάδι από την εγκυμοσύνη, για παράδειγμα. Τα βλέπω τα ψεγάδια μου. Αλλά αυτό που βλέπω και μου αρέσει δεν έχει να κάνει με την εμφάνιση. Είναι το ότι βλέπω την οικογένειά μου στο πρόσωπό μου. Βλέπω την ηλικία μου».

Μάλιστα, στη συνέχεια της συνέντευξης, κάνει ακόμα περισσότερες beauty αποκαλύψεις, όπως το ότι έχει τον ίδιο δερματολόγο που είχε από όταν ήταν 11 ετών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss