Γιατί η Ashley Graham δεν θέλει να την αποκαλούν "αληθινή γυναίκα"

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018

Γιατί η Ashley Graham δεν θέλει να την αποκαλούν "αληθινή γυναίκα"

Η Ashley Graham είναι η πρέσβειρα του body positivity. Το 2017 ήταν μία χρονιά που τα φυσικά σώματα ήταν στο προσκήνιο σε όλο τους το μεγαλείο (λιγότερο ρετουσάρισμα στις φωτογραφίες, celebrities κατά του body shaming, κ.α.) αλλά όταν σκεφτόμαστε ένα όνομα δίπλα σε αυτά, είναι της Ashley Graham.

 

Αλλά απ' όλους τους τίτλους που της έχει δώσει η κοινωνία, υπάρχει ένας τον οποίο αρνείται να δεχτεί: αληθινή γυναίκα. Αφού η Graham ανέβασε την πιο πρόσφατη φωτογραία της στο Instagram, στην οποία φαίνεται με ένα μπικίνι στη παραλία, ο κόσμος άρχισε να σχολιάζει το σώμα της γράφοντας "επιτέλους, μία πραγματική γυναίκα" και "ένα αληθινό σώμα" και "είναι τόσο αληθινή και ωμή και υπέροχη".

Και ενώ στην επιφάνει αυτά φαίνονται όμορφα κοπλιμέντα, η Graham είπε πως σχόλια σαν κι αυτά αποτελούν πρόβλημα. Στο Instagram story της, το μοντέλο ανέβασε μία φωτογραφία της με τη λεζάντα: "Είμασε όλες αληθινές γυναίκες. Δεν το αντέχω όταν διαβάζω σχόλια όπως 'επιτέλους μία αληθινή γυναίκα". "Δεν έχει σημασία το νούμερο/ο σωματότυπος/η κυταρρίτιδα -είμαστε όλες μαζί σε αυτό".

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss