Ιστοσελίδα γνωριμιών έχει ως έμπνευση τον... Kanye West

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Ιστοσελίδα γνωριμιών έχει ως έμπνευση τον... Kanye West

Αν μη τι άλλο οι καλλιτέχνες με παγκόσμια επιτυχία ενίοτε αποτελούν έμπνευση για διάφορες επιχειρήσεις, υπηρεσίες ή και προϊόντα, των οποίων βέβαια τα κέρδη συνήθως καρπώνονται και οι ίδιοι.

Στην προκειμένη, ο Κάνιε Γουέστ πέρασε... πίστα, καθώς φαίνεται πως ένα νέο σάιτ γνωριμιών για τους φανατικούς θαυμαστές του είναι στα σκαριά για να βοηθήσει νέους της άτυπης κοινότητας των Yeezy Stans να βρουν την αληθινή αγάπη.

Οι δημιουργοί της πρωτότυπης ιστοσελίδας, κάνουν λόγο για «διαδικτυακό χώρο γνωριμιών για τους θαυμαστές της ιδιοφυΐας του Κάνιε Γουέστ» και ενημερώνουν εξαρχής πως η Τέιλορ Σουίφτ απαγορεύεται: «Μέλη του fun club της Τέιλορ Σουίφτ απαγορεύονται σε αυτή την ιστοσελίδα».

Η εγγραφή στο σάιτ γίνεται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για «έγκυρη πρόσβαση» στην υπηρεσία, ενώ η ονομασία του Yeezy Dating προέρχεται από το υποκοριστικό του Κάνιε Γουέστ, Yeezy. Θυμίζουμε ότι αυτό προκύπτει από τα δύο τελευταία γράμματα του επιθέτου του δημοφιλούς ράπερ, Kanye, το ye και την προσθήκη «eezy», που χρησιμοποιείται έτσι κι αλλιώς από ράπερς ανά τον κόσμο. Διαβάστε τη συνέχεια εδώ. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss