Η Μeghan Markle επιβεβαίωσε ότι είναι έτοιμη να γίνει μαμά

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

Η Μeghan Markle επιβεβαίωσε ότι είναι έτοιμη να γίνει μαμά

Μπορεί ο Harry και η Meghan Markle να προετοιμάζουν ακόμα το γάμο τους, στις 19 Μαΐου, όμως έχουν ήδη σχεδιάσει το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Αφού ο πρίγκιπας είπε ότι είναι έτοιμος να αποκτήσει παιδιά «πολύ σύντομα», η μέλλουσα νύφη έκανε μία δήλωση που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό.

Ενώ εκτελούσε τα βασιλικά του καθήκοντα στην Ιρλανδία, το ζευγάρι επισκέφθηκε ένα επιστημονικό πάρκο. Εκεί γνώρισαν τους ανθρώπους που λανσάρουν υποαλλεργικά προϊόντα για μωρά. Ενώ τα επεξεργαζόταν με προσοχή, η Meghan είπε «Είμαι σίγουρη ότι θα τα χρειαστούμε όλα», δείχνοντας ότι έχει τις ίδιες επιθυμίες με τον αρραβωνιαστικό της.

Φαινόταν πως ενδιαφέρονταν πολύ για όλα όσα είχαν σχέση με παιδιά, οπότε ίσως αποφασίζουν από τώρα τι ακριβώς θα χρησιμοποιούν όταν έρθει η ώρα – ποιος ξέρει;

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι αυτό έχει μιλήσει για αυτό το θέμα. Στην κοινή τους συνέντευξη, το Νοέμβριο, όταν τους ρώτησαν εάν θέλουν να αποκτήσουν μωρό, ο Harry απάντησε «Φυσικά», ενώ η μέλλουσα σύζυγός του «Σιγά σιγά. Ένα βήμα τη φορά. Ελπίζω πως κάποια στιγμή θα έχουμε τη δική μας οικογένεια».

Βλέπουμε, λοιπόν, ότι τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους, και σύντομα θα έρθει στον κόσμο ένα ακόμα βασιλικό μωρό.

 

Gallery: H Kate Middleton εμφανίστηκε ίδια με την πριγκίπισσα Diana στη Σουηδία

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss