Δείτε το "λάθος" στην πρόσκληση γάμου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

The JennettesTHE JENNETTES Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Δείτε το "λάθος" στην πρόσκληση γάμου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Την εβδομάδα που πέρασε, κυκλοφόρησαν τα προσκλητήρια γάμου του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle και θα μπορούσε να τα χαρακτηρίσει κανείς ως το αντίστοιχο ενός χρυσού εισητηρίου. Ακόμα κι αν το όνομά σας, για κάποιον λόγο, δεν κατάφερε να βρεθεί στη λίστα, το παλάτι του Kensington επέτρεψε στον κόσμο ρίξει μια ματιά στις προσκλήσεις, ανεβάζοντας μερικές φωτογραφίες. Φυσικά, οι fans της βασιλικής οικογένειας, πρόσεξαν κατευθείαν πως έλειπε κάτι πολύ σημαντικό από τα προσκλητήρια -το πραγματικό όνομα της Markle.

 

H πρώην ηθοποιός γεννήθηκε Rachel Meghan Markle, αλλά χρησιμοποιεί το μεσαίο της όνομα σχεδόν όλη της τη ζωή. Το θέμα ήρθε πρόσφατα στο προσκήνιο, όταν η βασίλισσα Ελισάβετ έδωσε την επίσημη συγκατάθεσή της για τον γάμο. Σε ένα σημείωμά της στο Privy Council, έγραψε: "Δηλώνω Την Συγκατάθεσή μου σε Μία Σύμβαση Γάμου μεταξύ του Αγαπημένου μου Εγγονού Πρίγκιπα Henry Charles Albert David of Wales και της Rachel Meghan Markle."

Τότε γιατί η βασίλισσα χρησιμοποιεί το Rachel αλλά η πρόσκληση λέει Meghan; Έχει να κάνει με την προσωπική επιλογή του καθενός, εξηγεί ο Grant Harrold, ειδικός στο βασιλικό πρωτόκολλο. "Το παλάτι του Buckingham ακολουθεί τους κανόνες, οπότε θα γράψουν ολόκληρο το όνομά σου," είπε στο GoodHousekeeping.com.

 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Υπακούοντας την επίσημη εθιμοτυπία, ο γαμπρός απέφυγε να χρησιμοποιήσει το παρατσούκλι του στις προσκλήσεις, οι οποίες τον αναφέρουν ως "Ο Αυτού Μεγαλειότης πρίγκιπας Henry of Wales". Η επιλογή να χρησιμοποιήσουν το "Ms Meghan Markle" στις προσκλήσεις, αφήνοντας εκτός το Rachel, αναγνωρίζει το πώς την ξέρει ο υπόλοιπος κόσμος, εξηγεί ο Harrold. "Παρ' ότι είναι ένα επίσημο γεγονός, προφανώς αποφάσισαν πως είναι γνωστή σε όλους ως Meghan Markle και εξέδωσαν τις προσκήσεις με αυτό το όνομα," αναφέρει.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τι φόρεσε η Meghan Markle στην πρώτη της επίσημη εμφάνιση με τη βασίλισσα Ελισάβετ Β'

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss