Αρραβωνιάστηκε η Charlotte Casiraghi;

The JennettesTHE JENNETTES Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Αρραβωνιάστηκε η Charlotte Casiraghi;

Η Charlotte Casiraghi φαίνεται πως επιβεβαίωσε τις φήμες περί αρραβώνα με τον σύντροφό της Dimitri Rassam, όταν εμφανίστηκε στο Rose Vall στο Monte Carlo, φορώντας ένα δαχτυλίδι αρραβώνων. Στο ετήσιο event παρευρέθηκαν πολλά μέλη της βασιλικής οικογένειας του Μονακό, συμπεριλαμβανομένων της μητέρας της Casiraghi, πριγκίπισσα Caroline, τον αδερφό της, Pierre Casiraghi και την θετή αδερφή της πριγκίπισσα Alexandra of Hanover.

Φορώντας μία τουαλέτα Saint Laurent, η Casiraghi δεν έκανε κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια να κρύψει το δαχτυλίδι, παρ' ότι δεν έχει σχολιάσει επισήμως τον αρραβώνα, που αναφέρθηκε τον προηγούμενο μήνα στο Hello!.

 

A post shared by Haya_del_haya (@haya_del_haya) on

Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη καμία πληροφορία σχετικά με τα πλάνα του ζευγαριού, ωστόσο το Hello! αναφέρει πως ο γάμος θα λάβει χώρα αυτό το καλοκαίρι στη Σικελία, στο σπίτι της μητέρας του Dimitri, Carole Bouqet. Το Rose Ball πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τη βασιλική οικογένεια του Μονακό με σκοπό να στηρίξει το Princess Grace Foundation -έναν φιλανθρωπικό οργανισμό που ιδρύθηκε από την γιαγιά της Casiraghi, Grace Kelly. O Karl Lagerfeld σχεδίασε το event, ενώ τον συνόδευσε η πριγκίπισσα Caroline.

 

Gallery: Δείτε ακόμη το μυστικό της Charlotte Casiraghi για το πριγκιπικό beauty look της

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
13 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss