Οι Κάννες απαγορεύουν τις selfies στο red carpet για τον πιο περίεργο λόγο

Αφροδίτη ΣακκάΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΑΚΚA Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Οι Κάννες απαγορεύουν τις selfies στο red carpet για τον πιο περίεργο λόγο

Οι Κάννες, το πιο φιλικό στις selfies κόκκινο χαλί απ' όλα, αποφάφισε να βάλει ένα τέλος σε αυτές, με αφορμή το ότι είναι... εκνευριστικές, όπως αναφέρει το Vanity Fair. Ο Thierry Fremaux, διευθυντής του φεστιβάλ, αποκάλσε τις selfies στο red carpet "γελοίες και αλλόκοτες" και πως υποβαθμίζουν το πρεστίζ των Καννών.

 

Οι celebrities που εμφανίζονται στο κόκκινο χαλί των Καννών με τις πιο προσεκτικά διαλεγμένες τουαλέτες τους, συχνά σταματούν για να ποζάρουν σε selfies με τους fans. Μερικές φορές οι celebrities το κάνουν ευχάριστα, μερικές φορές μπορεί να αρνηθούν ευγενικά, αλλά ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά των Καννών είναι πως οι fans μπορούν να στέκονται πολύ κοντά στο σημείο δράσης (σε αντίθεση με τα Oscars, όπου βρίσκονται σε κερκίδες). Fans σε απόσταση αναπνοής και μία προσδοκία για υψηλή ραπτική στο κόκκινο χαλί σημαίνει πως οι selfies θα βγούν. Είναι κάτι αναπόφευκτο, αλλά αβλαβές.

Σε πρακτικό επίπεδο, καταλαβαίνουμε πώς αυτό μπορεί να δημιουργήσει κολλήματα στην κίνηση. Αλλά αν υπάρχει χώρος και χρόνος, και ένας celebrity έχει τη θέληση, γιατί να μην μπορεί να κάνει μία αστεία γκριμάτσα με έναν fan; Το Vanity Fair αναφέρει πως οι selfies είναι λιγότερο χρονοβόρες από τα αυτόγραφα -είναι σίγουρα πιο εύκολες.

Όπως και να 'χει, ο Fremaux μίλησε και πλέον οι selfies είναι απαγορευμένες. Το Vanity Fair επίσης σημειώνει πως θα ζητηθεί από τους celebrities να σεβαστούν τον νέο κανονισμό και να μην βγάλουν καμία selfie, ούτε τους εαυτούς τους, ούτε με τους fans. 

 

Gallery: Δείτε καλύτερα red carpet looks στο φεστιβάλ Καννών 2017

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
35 photos

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss