Ο πατέρας του Elon Musk έκανε παιδί με τη θετή του κόρη

The JennettesTHE JENNETTES Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Δευτέρα 26 Μαρτίου 2018

Ο πατέρας του Elon Musk έκανε παιδί με τη θετή του κόρη

Ο αποξενωμένος πατέρας του Elon Musk επιβεβαίωσε τα νέα πως έφερε στον κόσμο ένα παιδί με την θετή του κόρη, Jana Bezuidenhout. Ο Errol -ένας πρωτοπώρος μηχανικός και πρώην έμπορος σμαραγδιών που μένει στην Νότια Αφρική, εκεί που μεγάλωσε ο Elon- παντρεύτηκε στην μητέρα της Jana, Heide, όταν η Jana ήταν τεσσάρων ετών. Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο για 18 χρόνια και έχουν κάνει δύο παιδιά.

 

Ωστόσο, ο Errol, ετών 72, είπε πως δεν θεωρούσε την 30χρονη Jana θετή του κόρη γιατί, παρ' ότι παντρεύτηκε την μητέρα της όταν εκείνη ήταν μικρό παιδί, εκείνη μεγάλωνε μακριά του για μεγάλες χρονικές περιόδους, σύμφωνα με τη Sunday Times. Ο μεγάλος Musk ανέφερε επίσης πως ήταν "σχέδιο του Θεού" που τον έκανε να κάνει παιδί με τη Jana, η οποία επικοινωνούσε συνεχώς μαζί του αφού χώρισε με τον σύντροφό της, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα. "Ήμασταν μοναχικοί, χαμένοι άνθρωποι," είπε ο Errol στη Sunday Times. "Το ένα έφερε το άλλο -μπορείτε να το πείτε σχέδιο Θεού ή σχέδιο της φύσης".

Όταν η Jana κάλεσε τον Errol δύο μήνες αργότερα για να του πει πως ήταν έγκυος, ο Errol ζήτησε τεστ DNA για να επιβεβαιώσει πως ήταν ο πατέρας. "Η Jana είναι ένα υπέροχο κορίτσι και μία υπέροχη μητέρα. Είπε πως της άλλαξε τη ζωή," συμπλήρωσε. Επίσηςμ περιέγραψε τον 10 μηνών γιο τους ως ένα "ξεχωριστό παιδί". Ο Musk δεν μένει με τη Jana και τον γιο τους, Eliot Rush, αλλά τους βοηθάει. Σύμφωνα με τη Mail Online, ο Errol αρχικά είπε στην κόρη του Ari για το νέο μωρό, αλλά ήταν αναστατωμένη με τα νέα και τον αποκάλεσε "τρελό και ψυχικά άρρωστο".

"Το είπε στους άλλους και έγιναν έξω φρενών," είπε ο Errol στη Mail Online.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss