Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Angelina Jolie

The JennettesTHE JENNETTES Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Τρίτη 27 Μαρτίου 2018

Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Angelina Jolie

Σύμφωνα με ένα νέο δημοσίευμα του Entertainment Tonight, η Angelina Jolie έχει προχωρήσει στη ζωή της και μετά τον χωρισμό με τον Brad Pitt. Παρ' ότι η νέα της σχέση χαρακτηρίστηκε ως "όχι σοβαρή" η ηθοποιός απ' ότι φαίνεται ψάχνει ξανά την αγάπη.

 

Μία πηγή αποκάλυψε στο ET πως "Η Angie είπε σε μερικούς φίλους πως δεν είναι έτοιμη να ξανακάνει σχέση, αλλά βγαίνει με έναν όμορφο, μεγαλύτερο άνδρα που είναι μεσίτης. Δεν είναι celebrity ή διάσημος με οποιονδήποτε τρόπο." Μπορεί ο νέος της άντρας δεν είναι απαραίτητα μόνιμη σχέση, τα νέα δεν είναι και τα καλύτερα για τους fans του διδύμου Jolie-Pitt, που ήλπιζαν πως μία μέρα θα επανενωθούν.

Η πηγή του ET ανέφερε πως "Ο κόσμος μιλάει για επανένωση, αλλά δεν θα συμβεί ποτέ. Τα πράγματα μεταξύ του Brad και της Angie δεν έληξαν καλά και ενώ έχουν προσπαθήσει να κάνουν ψυχανάλυση με τα παιδιά, με το ζόρι βρίσκονται στο ίδιο δωμάτιο."

Όσο για την ερωτική ζωή του Pitt, απ' ότι φαίνεται κι εκείνος βγαίνει με κάποια. Το ET αποκάλυψε πως ο ηθοποιός "δεν αποκαλύπτει με ποια βγαίνει, αλλά συνεχίζει να το κάνει. Οι γυναίκες με τις οποίες βγαίνει δεν είναι στα φώτα της δημοσιότητας."

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Angelina Jolie πήγε με όλα της τα παιδιά στο Λούβρο

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss