Όταν η Marilyn Monroe εξομολογήθηκε τη παράνομη σχέση με τον JFK στη Jackie Kennedy

The JennettesTHE JENNETTES Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Όταν η Marilyn Monroe εξομολογήθηκε τη παράνομη σχέση με τον JFK στη Jackie Kennedy

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου χρόνου ζωής του John F Kennedy, υπήρξαν πολλές εντάσεις ανάμεσα στον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ και τη σύζυγό του και Πρώτη Κυρία, Jackie Kennedy. Ο γάμος τους αντιμετώπιζε πολλά εμπόδια -ένα από αυτά, οι εξωσυζυγικές σχέσεις του Kennedy. Στο βιβλίο In These Few Precious Days: The Final Year of Jack with Jackie, ο συγγραφέας Christopher Andersen περιγράφει το πώς η Πρώτη Κυρία διάλεγε να αγνοήσει τις παράνομες σχέσεις του JFK -εκτός από μία. Η σχέση του με τη Marilyn Monroe ήταν εκείνη που την ενοχλούσε περισσότερο, σύμφωνα με το βιβλίο.

Όπως αναφέρει ο συγγραφέας, η Monroe πίστευε πως ο JFK θα άφηνε τη σύζυγό του και θα παντρευόταν εκείνη, λέγοντας μάλιστα στην καλή της φίλη, Jeanne Carmen, "Μα δεν με βλέπεις ήδη Πρώτη Κυρία;" Ο ηθοποιός Pater Lawford, που παντρεύτηκε την αδερφή του JFK, Patricia, το 1954, είχε πει πως η Monroe είχε πάρει τηλέφωνο την Jackie Kennedy για να εξομολογηθεί την εξωσυζυγική σχέση και να της πει πως ο σύζυγός της είχε ήδη συμφωνήσει να αφήσει την οικογένειά του και να μετακομίσει με την ηθοποιό.

Η Kennedy λέγεται πως απάντησε: "Marilyn, θα παντρευτείς τον Jack, αυτό είναι υπέροχο... Και θα μετακομίσεις στον Λευκό Οίκο και θα πάρεις τις ευθύνες της Πρώτης Κυρίας, και εγώ θα φύγω και εσύ θα έχεις όλα τα προβλήματα."

Παρ' ότι η αντιμετώπισή της στην σχέση του συζύγου της με την Monroe φαινόταν αρκετά ήρεμη, πιστεύεται πως η Kennedy υπέφερε βαθιά με τις εξωσυζυγικές σχέσεις του JFK και ειδικά για αυτή με την Monroe.

 

Gallery: Δείτε ακόμη μερικές από τις πιο όμορφες φωτογραφίες της Jackie Kennedy

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
15 photos

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss