Η Gisele αποκάλυψε την ένοχη απόλαυσή της και δεν το περιμέναμε

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Η Gisele αποκάλυψε την ένοχη απόλαυσή της και δεν το περιμέναμε

Μπορεί η διατροφή της Gisele και του συζύγου της, Tom Brady, να είναι υπερβολικά αυστηρή – η ζάχαρη απαγορεύεται, όμως το διάσημο μοντέλο παραδέχτηκε ότι υπάρχει μία εξαίρεση: Τα διάσημα Dunkin’ Donuts. «Θεέ μου, δεν μπορώ να φάω μόνο ένα. Πρέπει να φάω δέκα, είναι τόσο μικρά. Είναι η ένοχη απόλαυσή μου», δήλωσε στο  WSJ. Magazine.

Σύμφωνα με το E!News, όλα ξεκίνησαν από τον γιο του ζευγαριού, τον 8χρονο Benjamin, που μετά την πρωινή του προπόνηση, ήθελε να φάει κάτι γλυκό. Μάλιστα, ο Tom, αθλητής που δεν περιμένει περισσότερο από 20 λεπτά μετά τη γυμναστική για το σνακ πρωτεΐνης του γιατί «το σώμα θα κάψει τους μυς που ήδη έχει», ήταν εκείνος που το επέτρεψε.  

Από το τραπέζι της οικογένειας Brady, λοιπόν, δε λείπει ποτέ ένα τεράστιο κουτί με λιχουδιές. Αυτό που λείπει πάντα, όμως, είναι η τεχνολογία. Ούτε κινητά, ούτε τηλεόραση, τίποτα. «Μεγάλωσα σε μία οικογένεια 8 ατόμων, που όλα ήθελαν να μιλήσουν την ώρα του φαγητού. Αυτές ήταν οι καλύτερες στιγμές, που καθόμασταν όλοι μαζί. Ο πατέρας μου, μάλιστα, μας έβαζε να σηκώνουμε το χέρι, πριν πούμε λέξη», είπε το supermodel.

 

Gallery: Δείτε επίσης το σπίτι της Gisele που μοιάζει με μικρή πόλη

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
26 photos

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss