Η Tyra Banks αποκάλυψε το σημείο που έχει κάνει πλαστική επέμβαση

The JennettesTHE JENNETTES Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Η Tyra Banks αποκάλυψε το σημείο που έχει κάνει πλαστική επέμβαση

Ως ένα παγκοσμίως αναγνωρισμένο supermodel, η μέντορας του America's Next Top Model, επιχειρηματίας και συγγραφέας, η Tyra Banks έχει υπάρξει μακροχρόνια υποστηρίκτρια της ενδυνάμωσης των νεαρών γυναικών μέσω της ομορφιάς. Και τώρα, το 44χρονο πρώην μοντέλο της Victoria's Secret μίλησε την πραγματικότητα της βιομηχανίας του modeling, αποκαλύπτοντας πως η ομορφιά δεν είναι πάντα φυσική.

 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

Στη νέα της αυτοβιογραφία, Perfect Is Boring, ένα βιβλίο που έγραψε με τη μητέρα της, η Banks αποκάλυψε πως έχει κάνει πλαστική επέμβαση -συγκεκριμένα στη μύτη της, όταν πρωτοξεκίνησε την καριέρα της. "Είχα κόκκαλα στη μύτη μου που μεγάλωναν και μου προκαλούσαν φαγούρα," εξήγησε στο People. "Ανέπνεα μια χαρά, αλλά έκανα πλαστική επέμβαση. Το παραδέχομαι! Ψεύτικα μαλλιά και άλλαξα τη μύτη μου. Νιώθω πως έχω ευθύνη να πω την αλήθεια."

Παρ' ότι το πρώην supermodel ισχυρίζεται πως δεν έχει κάνει τίποτα για να φαίνεται μικρότερη σε ηλικία ακόμα, λέει πως θέλει να ανοίξει έναν ειλικρινή διάλογο για τον κόσμο των πλαστικών επεμβάσεων. "Αν σου αρέσει ο φυσικός σου εαυτός, μην ανησυχείς," είπε στο People. "Αλλά αν νιώθεις ανασφαλής με κάτι... Έχω μία μαγική τσάντα με κόλπα ομορφιάς που μπορούν να σε κάνουν αυτή που θέλεις να είσαι. Μόνιμα ή προσωρινά, δεν το κρίνω."

 

A post shared by Tyra Banks (@tyrabanks) on

Η Banks εξομολογήθηκε επίσης πως δεν είναι fan του "όχι make up" look, λέγοντας πως οι άνθρωποι δεν θα έπρεπε να ντρέπονται να χρησιμοποιούν προϊόντα ομορφιάς αν τα χρειάζονται. "Ως μοντέλο, χρειαζόμουν το make up. Δε νομίζω πως υπάρχει κάτι κακό σε αυτό," εξήγησε στο περιοδικό. 

Η Banks πιστεύει πως "εμείς σαν γυναίκες θα πρέπει να σταματήσουμε να κρίνουμε" η μία την άλλη σχετικά με τις πλαστικές επεμβάσεις. "Διόρθωσέ το ή ανέδειξέ το -πιστεύω πως οι γυναίκες πρέπει να μπορούν να κάνουν και τα δύο".

Έτσι ακριβώς, Tyra.

 

Gallery: Δείτε ακόμη το εκπληκτικό σπίτι της Tyra Banks

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
9 photos

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

More for you

 
 

Don't Miss