Η Meghan Markle θα αποτίσει φόρο τιμής στην πριγκίπισσα Diana την μέρα του γάμου της

The JennettesTHE JENNETTES Πέμπτη 05 Απριλίου 2018

Πέμπτη 05 Απριλίου 2018

Η Meghan Markle θα αποτίσει φόρο τιμής στην πριγκίπισσα Diana την μέρα του γάμου της

Η Meghan Markle παραμένει πιστή στον λόγο της, βεβαιώνοντας πως η μνήμη της πριγκίπισσας Diana θα έχει σημαντικό ρόλο την ημέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα Harry στις 19 Μαίου. Την προηγούμενη εβδομάδα, το παλάτι του Kensington ανακοίνωσε πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle διάλεξαν την ανθοκόμο Philippa Craddock για να δημιουργήσει τον στολισμό του γάμου στο St George's Chapel και στο St Georges Hall. Ωστόσο, αυτό που δεν ξέραμε είναι πως η επιλογή λουλουδιών του ζευγαριού έχει μεγάλη σημασία σχετικά με την μητέρα του πρίγκιπα Harry, πριγκίπισσα Diana.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Markle θα αποτίσει φόρο τιμής στη Diana με το μπουκέτο που θα κρατάει, το οποίο θα αποτελείται από λευκά τριαντάφυλλα για να συμβολίζει τη πριγκίπισσα. Τα λευκά τριαντάφυλλα θα περιλαμβάνονται και στον στολισμό της εκκλησίας και θα βρίσκονται δίπλα σε παιώνιες (το αγαπημένο λουλούδι της Markle) και δακτυλίδιτα, σύμφωνα με το BBC. Τα λευκά τριαντάφυλλα είναι συνδεδεμένα με την αθωότητα, την αρετή, την αγνότητα και την ειλικρίνεια -επίθετα που είναι συνώνυμα με την πριγκίπισσα Diana.

Λέγεται, επίσης, πως η Meghan πρόκειται να συμπληρώσει το νυφικό της με την τιάρα της πριγκίπισσας Diana, η οποία δεν έχει φορεθεί δημόσια από τον θάνατο της το 1997. Η Diana φόρεσε το υπέροχο headpiece την μέρα του γάμου της με τον πρίγκιπα Charles το 1981 και είναι ένα οικογενειακό κειμήλιο που φορέθηκε απ' όλες τις αδερφές της Diana τις ημέρες των γάμων τους.

 

Gallery: Η τσάντα που κράτησε η Meghan Markle στην τελευταία της εμφάνιση είχε κρυφή σημασία

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ GALLERY
6 photos

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

More for you

 
 

Don't Miss